Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól nézel ki, nálatok ez mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól nézel ki, nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Ha ezt mondja egy férfi egy nőnek, de általánosságban érti, nem az aznapi kinézetére, mert mondjuk kiöltözött, akkor mennyire tetszik neki az adott nő? Férfiak nektek ez mekkora bók, ha egy nőnek ezt mondjátok?
2023. márc. 4. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hááát...akinek legutóbb ezt mondtam...mondjuk úgy, már azt is elképzeltem mi lenne az első gyerekünk neve 😅

Bár sajna tudom soha nem lesz belőle semmi 😬

De biztos volt már olyan is akinek szimplán kedvességből mondtam, csak úgy, hogy mondjak neki valami szépet, mert alapból ilyen kis cukker vagyok 🤣🤣🤣

2023. márc. 4. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem még ilyet egy ferfi se mondott.

Nekem ez amugy is olyan mintba ferfiakra szoktak volna ilyet mondani, nem nőkre.

Soha nem hallottam még nőre ezt mondani.

2023. márc. 4. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
1# akkor lehet, hogy csak udvariasságból mondta?:(
2023. márc. 4. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
2# attól, hogy te még nem hallottad, még mondják nőkre is.
2023. márc. 4. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Most ösezekerestem a bókokat nekem(nő vagyok)

10 perce ez a legutolso:

"Jó kis Csajszi vagy"

5 prrce mástol:

"Micsoda szép szemek!Nekem szimpi vagy"

Más nem bókol hanem olyanokat ír, örültem volna ha tudtunk volna beszélni, ..,kár, hogy nem vagy itt velem,...,ha hívlak miért nem tudlak elerni akartalak volna latni(videocsetelni szoktunk),..,hianyzol nagyon (szivecskék),..,mi a baj miért nem veszed fel, hogy bízzak így meg benned,...át akarlak ölelni, csókolni stb

Megint másik rakjuk át minél hamarabbra a talalkozast, (mikor kérdeztem az égen mi az a két fény, tegnap még messzebb voltak egymástól, ma meg közelebb, válasza azért vannak közelebb mert azt jelenti hogy te legyél hozzám közelebb(vagy ilyesmit írt), vagy megkérdezi tudod mi a baj?-?-hogy nem velem aludtál. Meg sok ilyen romantish.

Egyikkel sem találkoztam még

De hogy jól nézel ki?

2023. márc. 4. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem dobálózok nagy szavakkal, szóval lenne jelentősége. Kivéve, ha mondjuk a másik nagyon rám van kattanva, adja alám a lovat én meg nem szeretném megbántani. Akkor el tudom képzelni kegyes hazugságként.
2023. márc. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!