Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Nagyon elrontottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Nagyon elrontottam ezzel a lánnyal, van még bármi esélyem?

Figyelt kérdés

Körülbelül féléve kavartam egy nagyon extra csajjal, külsőre és belsőre is nagyon tetszett. Közös ismerősök által ismertem meg, többször összefutottunk bulikban, úgyhogy innen ered az ismertség. Ebben az időszakban még nem voltam túl az exemen (3.5 éves kapcsolat volt), én szakítottam vele, mert elviselhetetlen dolgokat művelt, mégis szerelmes voltam belé, csak ezt magam előtt is tagadtam. Szóval az történt, hogy kavartam az új csajjal, de az exem felé voltak érzelmeim, és az igaz, hogy az újat is nagyon megkedveltem, de szerelmes még nem voltam belé. Egyszer csak felkeresett az exem, hogy újra szeretné kezdeni, mert még szerelmes belém, és megígérte, hogy megváltozik. Először hallani sem akartam erről, mondtam neki, hogy nem találkozom vele.. majd 2 hét múlva meggondoltam magam és találkoztam vele végül. Megbeszéltük, hogy megpróbáljuk még egyszer, eközben viszont a másik csajjal már lezártuk a dolgainkat, mert érezte rajtam, hogy nem voltam túl az exemen. Pl amikor először írt nekem az exem, hogy találkozni szeretne, akkor ezt elmondtam az akkori lánynak (mindenben teljesen őszinte akartam lenni vele), és látta rajtam, hogy mennyire felkavart a dolog, innen tudta, hogy nem vagyok még túl az exemen, úgyhogy lezártuk a kavarást egymással. Azt viszont megbeszéltük, hogy jóban maradunk barátilag, mivel közös ismerőseink/barátaink is vannak, és hasonló az érdeklődési körünk. Ennek ellenére, én kitöröltem őt mindenhonnan, mert az exem megkért rá. Időközben az exemmel összejöttem, minden tök jó volt 3 hónapig. Utána sajnos feljöttek ugyanazok a problémák, csak még durvábban. 1 hónapja szakítottam vele, mert már nem bírtam elviselni a dolgait. Összesen 5 jónapot voltunk együtt, úgyhogy rohadtul megbántam, hogy elszalasztottam miatta egy sokkal jobb nőt minden téren, szimplán csak az érzelmeim miatt. Fel akartam keresni a másik lányt, akivel kavartam, de nem találtam meg sehol, úgyhogy biztos voltam benne, hogy letiltott (haverom megtalálta). Történt 1 hete, hogy összefutottam teljesen véletlenül ezzel a lánnyal egy buliban, ahol az összes barátomnak puszival köszönt, engem meg szó szerint levegőnek nézett. Később odamentem hozzá köszönni, érdeklődni szerettem volna, hogy hogy van. Kb végig rám se nézett és látszott rajta, hogy nem szívesen beszél velem. Ekkor én őszintén bocsánatot kértem azért, amiért kitöröltem őt mindenhonnan, de erre csak annyit mondott, hogy nem haragszik, de aki egyszer őt kitörli az életéből, azt soha többet nem fogadja vissza. Ezzel a mondattal hátat fordított és faképnél hagyott, úgyhogy szerintem el tudjatok képzelni, hogy mennyire borzalmasan lesújtva éreztem magam. Nem is volt kedvem bulizni, inkább hazamentem. Azóta is ostorozom magam, hogy mekkora egy idióta fasz voltam, és bármit megtennék, hogy visszacsináljam a dolgokat. Tudom, hogy hülye voltam, de tanultam az esetből és ilyet soha többet nem tennék.

Kérlek segítsetek, hogy tudnám őt visszaszerezni?

2023. márc. 3. 13:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igen igazatok van, tényleg nagyon elszúrtam. Mentségemre szóljon viszont, hogy “csak” azután találkoztam az exemmel, miután mi már lezártuk a dolgainkat a másik lánnyal. Az egyik találkozó alkalmával mondta az exem, hogy töröljem őt ki mindenhonnan, de mi ekkor már nem kavartunk, meg nem is beszéltünk éppen.

#7 teljesen kiábrándultam az exemből, akkora pofont adott az élet, hogy ezt még egyszer nem tudnám elviselni.

2023. márc. 3. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül, ez a vonat már elment.
2023. márc. 3. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd békén.
2023. márc. 3. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik találkozó alkalmával mondta az exem, hogy töröljem őt ki mindenhonnan, de mi ekkor már nem kavartunk, meg nem is beszéltünk éppen."

Itt követted el a hibát, hogy az exed manipulációjának engedtél. Olvasd vissza mit írtál, hogy megbeszéltétek a lánnyal, hogy barátok maradtok. Milyen barát az aki törli a másikat a közösségi oldaról, se szó se beszéd.

Bár megmondom őszintén én nem használom a facebook-ot és unalmasnak is tartom, hogy mindenki inkább éretlennek tűnő kérdésekkel találja meg a gyk válaszolóit, hogy ezt és ezt posztolt a másik, vagy hogy miért nem válaszol azonnal és stb. hasonló kérdések. De az hogy csak úgy random törlöd úgy hogy nem jeleztél semmit neki, mint barát, hogy eltávolítanád az ismerőseid közül, mert féltékeny az exed, azután ne csodálkozz, hogy így reagált. Így lett volna a fer, de amúgy ez is a necces kategória, és szerintem az egész facebook ilyen téren necces.

Bár megmondom őszintén én ezt is neccesnek tartom, ha valakivel elkezdődött valami mert nyilván a lány részéről nem csak kedvelés volt, akkor annak nem kéne azt mondani még akkor se ha közös barátok vannak, hogy maradjatok csak barátok, neked csak egy kedvelésnek indult lány volt akkor, ő másképp gondolta. Te mit éreztél volna fordítva, hogy megbeszélitek, hogy barátok lesztek, aztán minden ok nélkül mégis eltűnik a másik, ezt nevezik ghostingolás-nak. Ő biztos azt érezte, hogy csalódott benned és valószínűleg az önértékelését is sértetted. Bár a reakciója alapján gyorsan helyre tette magában, hogy az az ember aki így viselkedik vele az ne is akarjon tőle semmit.

Valószínűleg a lány mindent csodásnak és szinte már mesébe illőnek élt meg, míg nem jött az ex, és te nem törölted a lányt.

Hagyd meg annak a férfinak ezt a lányt, aki igazán szereti és soha az életbe ki nem törölné sehonnan se, és el nem engedné.

Te elengedted! Jobb nő? Tényleg? Ugye tudod, hogy ez csak mellébeszélés és csak mese, mert nem most gondolnád ezt, mikor már elröppentetted a madárkát, hanem akkor mikor ott volt előtted. Neked nem kellett igazán. Ez a nagy igazság, csak magadnak sem akarod bevallani. Akkor szokták mondani, hogy az igazi kincseket mindig utólag veszik észre, aztán meg jön az, hogy futnának utána, mikor már kidobták a kukába.

Hagyd szerintem is békén!

2023. márc. 3. 19:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Őszintén szólva nagyon el vagyok keseredve, hogy mindenki ugyanazon az álláspontom van, és egy tanács sem érkezett arra vonatkozólag, hogy hogy tudnám őt visszaszerezni.:(
2023. márc. 4. 08:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hiba amivel egyszerűen csak szembe lehet nézni és a jövőre nézve változtatni magunkon, kijavítani már lehetetlen.
2023. márc. 4. 09:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Őt már sehogy
2023. márc. 4. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

15-ös most akkor próbáld úgy nézni, a lány szemével. Te kerülnél ilyen helyzetbe, már vannak érzéseid, és aztán hirtelen bejelentik, hogy inkább visszamennének az exhez, de azért maradjatok barátok, aztán minden előzmény nélkül eltávolítana a közösségi oldalon az ismerősei közül milyen érzés lenne neked?

Felsorolhatom?

Csalódott lennél. Azt gondolnád, hogy csak pótlék voltál, egy szamár aki csak addig érdekelte a másikat, míg nem könyörögte vissza magát az ex. És kegyesen hazudtak neked hogy legyetek barátok,mégis eltávolított téged az a másik. Nem éreznéd úgy, hogy szórakozott veled az illető? Azt gondolnád,hogy nem vagy fontos semmilyen szinten se a másiknak, így felesleges időpazarlás lenne ha arra várnál,hogy észrevesz.

Nem beszélted meg vele, nem kommunikáltad le, teljesen jogosan reagál így.

Amúgy meg simán gondolhatja azt, ha megbocsájtana bármikor megcsinálnád vele ezt újra egy másik nőért.

Lehet elkeserítő ez neked, de a legnagyobb jó szándékkal tanácsolom, hogy keress mást, és hagyd meg másnak azt a lányt, akinek tényleg kell és nem dobja az exéért se senkiért. Hidd el ha csak próbálkoznál azt jogosan hinné ezek után zaklatásnak. Mit gondolsz miért nem tanácsol mást itt bárki.

2023. márc. 5. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18-asnak nagyon igaza van abban, hogy a lány gondolhatja azt, hogy újra megtennéd vele. Számára amúgy még megalázó is, hogy azt érzi, egyszer pótléknak jó lett volna, mert nem volt ex, most nincs ex, megint ő a pótlék. Teljesen ezt érzi, abszolút megalázó neki. Ezért mondjuk, hogy ilyet nem lehet helyrehozni.
2023. márc. 5. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!