Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez atom friendzone vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez atom friendzone vagy tesztelget?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de régóta foglalkoztat. Van egy lány ismerősöm, régebb óta ismerem de inkább 3-4 hónapja vagyunk elég jóba. Kapcsolatban voltam amikor megismertük egymást, év elején lett vége a kapcsolatomnak, most jutottam el oda, hogy elkezdjek "csajozni", mivel jóba vagyunk szoktam neki beszélni más csajokról, kikérem a véleményét vagy csak mesélek. Mióta ismerem sosem használta ezt a szót, hogy friendzone, sosem tettem neki utalást arra, hogy tetszene/akarnék tőle valamit, még egy ártalmatlan bókot sem mondtam neki. Ugyanott dolgozunk, sokan azt hiszik, hogy együtt vagyunk, mert jól kijövünk egymással, épp egy "házi nyúlról" meséltem neki, poénból ellőttem, hogy azért lesz off a csaj mert Ő is azt hiszi majd, hogy mi együtt vagyunk, erre válasza "nem vagyunk együtt, atom friendzone van", kicsit furcsáltam a válaszát de rendben. Másik alkalommal meséltem neki valamit, válaszol, azt hallottam, hogy "annyira másképp gondolkodsz mint a többi férfi", visszakérdeztem mire gondol? Erre korrigál, hogy "azt mondtam, a férfiak annyira máshogy gondolkodnak, nem flörtölök veled, friendzone van" , nem is értettem most mivan , hisz fixen nem ezt mondta, velem szemben ült, nem vagyok süket :D Legutóbb elhívtam kirándulni, menjünk el a kutyákkal fel a hegyekbe sétálni vagy bármi, nem akartam otthon ülni, az idő is jó volt, gondoltam mért ne, mivel Ő is kutyás, nem messze lakunk egymástól, gondoltam feldobom. Válasza "hát ha friend zone van akkor lehet", mondtam neki, nem randira hívtam, válasza, hogy "tudom csak viccelek, nem értettem félre a szándékaidat".

Lehet túlgondolom, de ha sose adtam jelét annak, hogy nekem bejön, vagy akarnék tőle valamit, minek emlegeti ezt a frienzone dolgot? Tudja, hogy szingli lettem és bebiztosítja magát, hogy ne mozduljak rá, vagy kíváncsi arra hogyan reagálom le? Sorry ha hülyeség, éjszakai agymenés :)

2023. márc. 3. 02:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Keresi a társaságomat, de nem beszélünk 0-24, sokat nevetünk, hülyéskedünk, szívjuk egymás vérét. Ilyen , hogy elkapja a szemét nincs, vagy az ajkaimat nézi stb. Ha beszélünk egymás szemébe nézünk szinte végig, aztán valamelyikünk egy pillanatra félrenéz, de nem olyan kínos módon. Volt, párszor leült velem szembe az asztalra, vagy közvetlen mellém a padon, hogy nem volt köztünk hézag, vagy hogy mondjam :D , elhívott futni a semmiből, csak rámírt van e kedvem pl.

10: Mivel nem is akartam tőle többet , haverként tekintek rá, ezért beszélek neki ilyenekről, csak furcsálltam a megjegyzéseit és elgondolkodtam, hogy miért, mert bennem is van egy olyan gondolat amit az utolsó mondatban írtál.

2023. márc. 3. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"10: Mivel nem is akartam tőle többet , haverként tekintek rá, ezért beszélek neki ilyenekről, csak furcsálltam a megjegyzéseit és elgondolkodtam, hogy miért, mert bennem is van egy olyan gondolat amit az utolsó mondatban írtál."

#10 vagyok

Ha nem érzel többet meg nem is akarsz többet, akkor szerintem ne kérdezz rá. Maradjon minden úgy, ahogy van.

Egyikőtöknek sincs kapcsolat, élvezzétek egymás társaságát ennyi.

2023. márc. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!