Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy orvoshoz kellene mennem?
köszi a választ..
érek még véleményeket..
én ezt nem értem.ir egy 14éves lány,aki nem tudja,h mi a jo,rossz neki,arra számit,h itt segitséget,tanácsot kap,mivel tapasztaltabbak fognak irni.lehet,h csak én vagyok igy evvel,hogyha nem tudok segiteni akkor nem irok.de vannak olyan emberek akik föl irnak ilyen hülyeséget.ha nem tudsz tanácsot adni,akkor ne irj föl.
amugy ,én kicsit aggodnák,mivel erös és ez már sok vér.az igaz,h nem áll még be,de akkor is sok.én még várnák 1-2napot,ha nem gyengülne a vérzés én elmennék inkább.
Elméletileg nincsen semmi gond.
Nekem is hasonló problémáim voltak a te korodban , és még később is. Teljesen rendszertelen volt, sohasem tudtam, hogy meddig fog tartani, vagy hogy milyen erős lesz. Általában erős volt nagyon. volt, hogy 15 nap után újra megjött, de volt, hogy nem is jött meg. Aztán elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és az rendezte a viszonyokat. Majd amikor azt abbahagytam, akkor már rendesen jött meg. Igaz, a fogamzásgátlót évekig szedtem.
Minden esetre azért menj el nőgyógyászhoz. Igazán nem kerül semmibe, és majd ő kideríti, hogy van-e baj, vagy nincs, és tud javaslatokat is tenni a probléma megoldása érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!