Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem zavarja őket, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem zavarja őket, hogy csak a státusz miatt van vele? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Biztos hallottatok már arról a jelenségről, hogy a férfinek van egy "bevezető szintű" felesége, és ha sikeres meg gazdag lesz, lecseréli egy olyan feleségre, aki az új életszínvonalának a státuszszimbóluma. De én azt nem értem, ilyenkor nem zavarja őket, hogy csak azért van vele? Néztem a Loving Pablo című filmet, ami Pablo Escobar életéről szólt, és ott végre az volt, hogy nem hagyta el a "bevezető szintű" feleségét, igaz agyba-főbe csalta, de meg is mondta a szeretőinek, hogy a felesége lába nyomába sem érhetnek, mert ő már akkor vele volt, mikor nincstelen volt, míg ezek a szeretők rá se néztek volna akkor. Kár, hogy pont egy bűnözőt tudtam felhozni pozitív példának, egy olyat aki megcsalta az asszonyt, de ez a gondolatmenete legalább logikus. A filmek világából a Wall Street Farkasa jó példa arra, mikor elhagyja a bevezető szintű feleséget valaki újért. Mondjuk nekem szimpi abban az új feleség, de nem ez a lényeg. Hanem a logika. És sok ilyen férfi van, nyilván nem Magyarországon ez a legjellemzőbb jelenség, mert kevés a gazdag sikeres férfi.
2023. febr. 25. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

"az új életszínvonalának a státuszszimbóluma, bevezető szintű feleség"

Mi a fsz? :D

2023. febr. 25. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
A faszit meg csak a nő külseje érdekli. Nem kevésbé felszínes.
2023. febr. 25. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek gazdagokat és nem egy erőlteti azt, hogy ők saját maguk miatt kelljenek a nőknek, nem a pénzük miatt. Hogy nehogymár csak a pénzükért kapjanak nőt. Saját magukat tartanák szánalomnak ha másképp nem jutnának nőhöz csak a státuszuk miatt.

Ellenben az incelek meg azon vannak ha lenne pénzük lenne nőjük is. Őket nem zavarná az hogy csak a pénzük miatt van nőjük másképp meg nem.

2023. febr. 25. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Túl sok filmet nézel.
2023. febr. 25. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk a való életben is ismerek ilyeneket, köztük a volt sógorom is. Átlagos férfi, átlagos nő, 1-2 gyerek, majd amikor jobb anyagi helyzetbe kerülnek (nem is mindig csak a férj révén), akkor a pasi úgy gondolja, hogy neki jár egy csinosabb, fiatalabb nő, és otthagyja a családot. Általában 40-es pasi, huszonéves csaj. Szerintem egy darabig nem zavarja őket, sőt büszkék is rá, hogy ők milyen jó nőt tudnak szerezni maguknak.
2023. febr. 25. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A Forbes "Leggazdagabb 100-as" listájából legalább 50-et ismerek, és szinte mindegyiküknek átlagos, vagy az alatti felesége van, gyakran évtizedek óta. A "trófeafeleség" inkább a sportolókra jellemző.
2023. febr. 25. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 az a vicc, hogy ez nem vicc. Én egy felső kategóriás üzletben dolgozok, ahova nyilván gazdagok járnak. Még egy olyan feleséget se láttam, akire azt mondtam volna, hogy hű az anyja. Egy szép volt, de ő is azért, mert a férj is jól nézett ki, a többi átlagos vagy az alatti, ahogy mondtad. A pénz ritkán kompenzálja a rossz külsőt.
2023. febr. 25. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, ez érdekes, mert a nővéremnek is ruhaüzlete van, nem olcsó kategória. Régen szoktam ott segíteni, és gyakran jöttek be 40-es pasik a fiatal, kategóriákkal jobb barátnőjükkel. Mondjuk a legtöbb csaj kimondottan flegma volt, tehát csak külsőben voltak jobb kategória, egyébként meg sajnáltam inkább a pasikat.
2023. febr. 26. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Őszintén tényleg van ilyen, Mészáros Lölőke és Andika. Hisz már példát is mutattak nekünk a fideszes keresztények értékrendben.
2023. máj. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!