Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés

Az a sztori lényege hogy barban dolgozok es volt egyik nao egy pasi aki bejott hozzank, tok jol nezett ki abszolut a zsanerem es kb vegig amig ott volt nezett engem is meg az egyik kollegamat is. (Most nem arra a nezesre ertem hogy szeretett volna megegy sort es azert bamult :D)

Szoval orakon keresztul szemezett a pasi. Egyebkent egy kollega nojevel volt a barban. Lenyeg a lenyeg hogy elmentek..aztan utana gondolkoztam hogy jo lett volna beszelnem vele par szot.. mivel foglalasuk volt ezert ra tudtam keresni a pasira instan. Meg is talaltam.

Az lenne a kerdesem hogy ugy hogy nekem igazabol o vendegem volt es a munkahelyemen voltam akkor gaz lenne e rairni hogy hat szia tudom fura vagyok de megkerestelek a neten es szimpinek tunsz ezert gondoltam radirok full ismeretlenul.. a masik pedig hogy oke h kolleganojevel volt ott de akkor is egy novel volt..kitudja lehet hogy amugy van koztuk valami..nem akarok ebbol kellemetlenseget.

Igazabol a munkahelyemen nem csinalnak ebbol nagy ugyet ami jobban izgat az az hogy ez igy etikus e, vagy ugy egyatalan nem kinos e hogy igy rakerestem es en nokent kezdemenyezek.

Ha full gaz es hulyeseg akkor mondjatok meg mert nem igazan tudom mit csinaljak,mert tokre tetszett a pasi es ugy tunt a szemkontaktusabol hogy en is neki. Persze mivel neha azert a kollegamat is nezte lehet hogy o szimplan ilyen flortolos alkat es mindenkivel igy videlkedik.

Koszi elore a valaszokat

2023. febr. 22. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is megfogtad fogod még látni. Nem az gáz hogy nőként kezdeményezel hanem az hogy mikor és hogyan. Lássuk be kissé ijesztő lenne ha rád is így írnának, lenyomoznának...
2023. febr. 23. 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:
22%

Ennyiből nekem jo angy csajozogépnek tűnik vagy akire tapadnak mindenhol.

Lehet szerencséd lesz és téged is meghúz

2023. febr. 23. 04:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is a munkámból adódóan mindig megtudom a pasik nevét, de ugyanebből az okból amit te is leírtál még sosem jelöltem így be senkit. Nem érezném fair-nek.
2023. febr. 23. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!