Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Napok óta rettegek, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napok óta rettegek, mert fenyeget az exem. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Az exem szószerint pszichopata, mióta elköltöztem tőle megszállottan zaklat. Engem már nem tud elérni, mert letöröltem magam mindenhonnan, lecseréltem a számom, de elkezdte zaklatni a rokonaimat, ismerőseimet, munkatársaimat, bármit megtesz, hogy tönkre tegyen. Mindenki rám van kiakadva, hogy egy elmebeteget hoztam a nyakukra, főleg a munkahelyemen, de nem tudom mit tehetnék. Nem egyszer megfenyegetett azzal is, hogy meg fog ölni, írásos bizonyítékom van rá, de a rendőrség nem tesz semmit. A szüleimnél vagyok napok óta, mert otthon félek, nem eszem és alszom szinte semmit, folyamatosan gyomoridegem van és nem látom ebből a kiutat. Mindenki azzal nyugtat, hogy amelyik kutya ugat az nem harap, de csak én tudom mire képes amikor elborul az agya. Folyamatosan félek, hogy megjelenik a munkahelyemen vagy a szüleimnél. Hétfő délután írt utóljára egy barátnőmnek, hogy kezdjen el búcsúzni tőlem, mert már tudja hogyan fog velem végezni, azóta nem tudok senkit, akinek írt volna. Esküszom a csend ijesztőbb, mint mikor irogatott. Hihetetlennek tartom, hogy a rendőrség még arra sem képes, hogy beszéljenek vele. Nincs erre valami törvény? Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit lehet tenni? Hogyan akadályozzam meg, hogy teljesen tönkre tegyen körülöttem mindent?
2023. febr. 22. 04:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondtak a rendőrségen, amikor feljelentettek?

Kötelesek lennének cselekedni.

2023. febr. 22. 04:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem hozzájuk tartoznak az ilyen ügyek és menjek a járásbíroságra, ott tegyek panaszt. Illetve az egyik kevésbé kedves fickó megjegyezte azt is, hogy ha minden csúnya üzenetből ügy lenne akkor semmi mással nem tudnának foglalkozni.
2023. febr. 22. 04:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezni kell. Feljelenteni zaklatásért. Az, hogy szóban próbálnak lerázni, az egy dolog. Egyébként sem a rendőr dolga, ha nincs közvetlen veszély. Meg kell tenni a feljelentést, a bíróság meg kiszabja a megfelelő büntetést. Nyilván ha közben közvetlen veszély állna fenn, akkor már a rendőrség is cselekedne.

Btk. 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2023. febr. 22. 05:13
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Pedig addig verd az asztalt, amíg komolyan nem vesznek.
2023. febr. 22. 05:22
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Valszeg közel se ilyen durva a valóságban, csak a kérdező felfujja itt a dolgokat. Igaza van a rendőrnek, hogyha minden ilyen csip csup ugyet elrendelnenek csak ezzel kene foglalkozniuk.
2023. febr. 22. 05:23
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Írásbeli feljelentés, tanúkkal: kollgáid, barátaid, anyád, főnököd, az írásbeli bizonyíték.

Távoltartási végzésért büntető per.

2023. febr. 22. 05:28
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

5-ös!

Aztán, amikor több darabban találják meg, vagy kitépi az exe szemét, akkor már nem csip-csup ügy.

2023. febr. 22. 05:29
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

5

Ó, hogyne.

Csip-csup ügye egy hisztis nőnek. Valójában már bőven bántalmazás. Azon mit lehet felfújni, hogy a barátnőjének írogat olyat, hogy búcsúzzon el tőle?

Ha meg már kénytelen a fajtád elismerni, hogy nem fújja fel, akkor jön az, hogy biztos "rászolgált", pl. félrelépett (vagy igen, vagy nem), kiderült, hogy feka kanja volt a múltban, elvileg érzelmileg tönkretette, leépítette a férfit, "ok nélkül" szakított előjel nélkül, kegyetlenül, stb. stb.

Ha meg ezek sem állják meg a helyüket, akkor jön a vád, hogy azonnal, szinte ránézésre látszik, hogy agresszív a pasas, de a hlye nőőő szándékosan összejön vele biztos, csakazértis.

Leírták előttem: Addig kell verni az asztalt, amíg komolyan nem vesznek. Nem kéne megvárni, hogy valóban bántson. Távoltartásit is kérj rá.

2023. febr. 22. 05:45
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
Az 5ös egy hülye...
2023. febr. 22. 05:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Szép provokáció kedves 5ös, de most nagyobb bajom is van, minthogy ilyen hülyékkel foglalkozzak.

Köszi mindenkinek a választ, engem az sem érdekel, ha nem kap érte semilyen büntetést, csak hagyjon békén végleg.

2023. febr. 22. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!