Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért talál engem be inkább a fiatalabb korosztály?
Azt is figyelelmbe kell.venni hogy a nők férfit akarnak
És hát a mai tizenéves korosztály amikor az uszodában.bezárkózik a wc-be öltözni és zuhanyozni se mer...
Nemcsoda ha mégtöbb tizenéves nő a huszasok fele keresgél
teljesen rendben van...anno 25 évesen azt hitték középiskolás vagyok...30 évesen születésnapomkor elkérték a személyit betöltöttem-e már a 18-at..40 évesen simán elmentem 24-25nek jó indulattal esetleg 28 de az már csak amolyan de fiatalos mondjunk egy kicsit többet feeling :-) Oké!
Nézzük az előnyeit: Mindig fiatal nőim voltak olyanok amikről a középkorú életkorának megfelelő pasi nem is álmodhat...nem probléma 18 éves csajjal összejönni....tudom apja lehetnék igyirásban a tények alapján lehett de élőben soha senki még csak meg sem mondaná hogy mennyi az annyi!
Szóval igen hátrány és bosszantó hogy kölyökképü...gyerekes...kiskölyök...fúj...vagy 18 köcsög? :-) De az előny a sok fiatal csaj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!