Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hat év után sem tudom elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat év után sem tudom elfelejteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általános iskolás szerelem. Annyira mely hatással volt rám az ő személye hogy nem bírom elfelejteni azóta sem. Igaz,lehet azért mert lezáratlanul ért véget... bár azt hiszem ez több ennél. Mit tegyek? Neki is van barátnője nekem is van párom....
2023. febr. 19. 23:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Valassz innen
2023. febr. 19. 23:12
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Egy biztos, ez nem szép a pároddal szemben.
2023. febr. 19. 23:20
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

Semmiképp nem egészséges ez az állapot, a gyász időszaka maximum 1 évig tarthat utána már mentális betegségnek számít.

Egyébként meg 6 év alatt egy 14 éves srác mennyit változik szerinted? Konkrétan nem őt nem tudod elfelejteni, hanem a róla élő képet nem tudod a fejedből kitörölni. Pszichológushoz nem lenne hülyeség elmenni szerintem.

2023. febr. 19. 23:46
 4/22 anonim ***** válasza:
30%
növessz gerincet!
2023. febr. 19. 23:47
 5/22 anonim ***** válasza:
59%
Hát persze, novesszen gerincet. Mert itt a gyk-n mindenki élete nagy szerelmével van együtt. Mindenkinek osszejott! Olyan meg hírből sincs, hogy X szerelmes Y-ba de Y nem őt hanem Z-t akarja.
2023. febr. 20. 07:13
 6/22 anonim ***** válasza:
15%

lezáratlan=nárcisztikus

A nárcisztikusnak mindig kell néhány imádó, minimum egy de akkor az 24/24 legyen. Te most ilyen mellékes imádó lehetsz neki, azért nem zárta le.

2023. febr. 20. 10:30
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
Ne keresd, ne nézegesd FB-n. Kerüld el és majd egyszer elhalványúl.
2023. márc. 1. 22:42
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Írjál neki szerelmes levelet és ha ez miatt verekedésre kerülne a sor, akkor használd a lábad,és ha kell táncolj ki az ütések elöl. Ne feledd tök mindegy mi történt és mennyi idő telt el még mindig te vagy a jobb és ha vérnek kell folynia hogy ezt be bizonyítsd szorítsd össze a fogad vívd meg a csatát megbánások nélkül.
2023. márc. 2. 03:28
 9/22 anonim ***** válasza:
Azt nem értem hogy lehet pàrod ha nem sikerült rajta túl lépned? Nekem sem de én addig nem engedek közel magamhoz senkit pont emiatt mert ez nagyon nagy szeméts3g egy 3. Féllel szemben.
2023. márc. 2. 14:05
 10/22 anonim ***** válasza:
Pedig 9-es sokan megalkusznak egy idő után. Ha valaki úgy szerelmes vagy rajong valaki iránt, hogy azt az illető nem viszonozza akkor előfordul, hogy ló helyett szamár lesz a választott. Hány éves vagy, hogy azt hiszed mindenki élete nagy szerelmével van együtt?
2023. márc. 2. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!