Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ruha nélkül nem tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruha nélkül nem tetszik?

Figyelt kérdés

Előfordult már veletek olyan, hogy amikor a textil levételre került a sor, a partnereden valami visszataszító dolgot találtatok? Akár olyat amiről mondjuk nem tehet az illető?

Nekem egyszer például volt olyan, hogy a srácnak annyira undorítóak voltak a lábkörmei, hogy arra nem találok szavakat. :D Hosszú, retkes....

2023. febr. 17. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Hűha. Nekem hála égnek nem volt ilyen. Azért nagyon figyeltem, hogy igy kivel jutok el odáig.. Egy ismerősöm viszont mondta, hogy volt olyan nő, aki szép smink, jó alak, és akcional derült ki a koszos fehérnemű...Ami számomra is hihetetlen volt. Ha sminkre szán időt, akkor komolyan a fürdésre nem?!?! 😀 És szólt is neki az illető, higy akkor öltözzon fel, és menjen haza. Ráadásul szag is társult hozzá..
2023. febr. 17. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

"Nagyon kellemetlenül éreztem magam, de egyszerűen nem tudtam így fizikailag vonzódni hozzá, le se feküdtünk, mert halogattam, aztán szakítottam. Nem mondtam meg neki az okát. Ti elmondtátok volna? Hogyan?"

Az igazságot, részletek nélkül: nincs meg eléggé a fizikai vonzalom. Értelmes ember tisztában van vele, hogy nem tetszhet mindenkinek.

2023. febr. 17. 15:00
 13/18 A kérdező kommentje:

Hű, kedves 11-es! Azért ez nem lehetett semmi... Még jó, hogy nem veled történt mi? :D

Hasonló történetet mesélt nekem is ismerős (most eszembe juttattad). Csinos nő, lent pedig a nagymamabugyi mosatlan bozontost rejtett.

Egy újabb privát üzenet küldőjének pedig azt mondanám, hogy igen a lapos, lógó mell és ér. :D Hisz a kérdés arról szól, mi nem tetszett az illetőn. Ez lehet bármi. Akár egy mellbimbó, bőrhiba, kosz..:D Hadd ne soroljam!

2023. febr. 17. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nincs bajom a kerek duci csajokkal, de volt egy aki nem volt kifejezetten kövér, kerek, hanem folyós zsírréteg volt rajta ami lötyög, nem lett belőle semmi!

Durva hogy a nők mennyire kiakadnak arra aki a végén nem akarja őket megdugni!Próbálta rossz híremet kelteni!

2023. febr. 17. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

A másik oldalon is voltam amúgy.

Volt srác, akinek nagyon nem jött be a kis mellem. Bár sosem hordtam pushuposat, azért a melltartó optikailag mégiscsak növeli a mellméretet, meg hát lehet úgy öltözni, hogy az ember ne a hiányosságaira hívja fel a figyelmet. :))

Nem sok férfi panaszkodott eddig, de volt egy srác, akit láthatóan zavart. Nagyon rosszul esett, de már akkor is értettem, hogy nincs miért haragudni. Neki is kínos volt, meg nekem is. Én azért azon a véleményen vagyok, hogy ha nem higiéniai eredetű a probléma, akkor nem kell tematizálni. Én legalábbis nem tudom, hogy mit kezdenék azzal a kritikával, hogy túl kicsi a melled...

2023. febr. 17. 17:56
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

A nők egy részének nagyon lógnak a mellei és habár nem mondok nemet, azért kiábrándító amikor lekerül a melltartó!

Persze természetes folyamat szóval bocsánat az őszinteségért! Anonim oldalon szerintem kevésbé fájó mint amikor valaki személyesen mond ilyet. (én személyesen nem is bántanék ilyen kijelentéssel egy nőt sem!)

2023. febr. 17. 18:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Mi nők tudjuk, hogy így megy ez. Mondjuk nekem szerencsére nincs nagy mellem, így nincs ami látványosan lapos és lógós legyen. :D
2023. febr. 17. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
59%

Elmentem a k.rvához, akinél a lábszex is opcionális volt (egyik ok, ami miatt őt választottam). Kemény, száraz talpa volt, sarkainál körben repedezett is. Sima dugás azért volt, de végig imádkoztam, h a lábfejével véletlenül se érintsen meg semmimet sem. Ahogy a melltartót levette amúgy kisebb mellei voltak, mint melltartóban és a feltöltött képein, de az izgatott nagyon.

F40

2023. febr. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!