Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kellene, mit tanácsoltok?
Van egy csaj akivel mostanába elég jóba lettünk, nagyon sokat beszélünk (a távolság miatt inkább MSN, teló, de mostanában sokat találkoztunk), nagyon kedveljük egymást, de én többet érzek mint barátság :S Neki nincs pasija és sokszor mondta már, hogy szüksége lenne egy normális srácra akiben végre nem csalódna és számíthatna rá (amúgy ő soha nem kezdeményez semmilyen esetbe sem). Sok fiú haverja van, köztük én is, ezért nem tudom, hogy próbálkozzak-e, mert lehet engem is csak barátnak gondol. Elmondjam neki mit érzek? hogy bennem nem csalódna és ha ad egy esélyt bebizonyítom hogy engem keres mint "normális" pasit akire számítani lehet mindig.
ha beégek a barátságunk már nem lesz ugyanolyan
18/f
Két lehetőséged van:
1. Elmondod neki hogy mit érzel meg, és értékeli, vagy lehet hogy elhajt és soha nem beszélhettek már úgy mint régen.
2. Nem mondod el, és örökre megbánod, hogy elhalasztottad és bánkódsz hogy mi lett volna ha...
Szia!
Hív el sétálni egy este vagy valami, és légy nagyon aranyos, majd csókold meg. Ne mond , hogy szereted azzal kijátszanád a lapjaid. Ha megkérdezi miért: mond, hogy muszály volt, úgy érzted ezt meg kell tenned.
Majd szépen elkezd agyalni rajta, ha nem akarja is. Aztán folytatod a hadjáratot, kedves vagy, bókolsz neki néha-néha. Majd kialakul a dolog. ha nem lép erre semmit, akkor esélyed nincs. De a barátság talán megmarad, ha viszont neki esel, hogy szereted stb, akkor buktad a dolgot.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!