Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség kellene, mit tanácsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kellene, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel mostanába elég jóba lettünk, nagyon sokat beszélünk (a távolság miatt inkább MSN, teló, de mostanában sokat találkoztunk), nagyon kedveljük egymást, de én többet érzek mint barátság :S Neki nincs pasija és sokszor mondta már, hogy szüksége lenne egy normális srácra akiben végre nem csalódna és számíthatna rá (amúgy ő soha nem kezdeményez semmilyen esetbe sem). Sok fiú haverja van, köztük én is, ezért nem tudom, hogy próbálkozzak-e, mert lehet engem is csak barátnak gondol. Elmondjam neki mit érzek? hogy bennem nem csalódna és ha ad egy esélyt bebizonyítom hogy engem keres mint "normális" pasit akire számítani lehet mindig.

ha beégek a barátságunk már nem lesz ugyanolyan

18/f

2010. okt. 5. 10:12
 1/5 anonim válasza:
Hali! Én is így voltam:) Mindig rá gondoltam és féltem, hogy elmondjam-e , hogy mit érzek. Elmondtam neki igaz mi még nem találkoztunk de most fogunk és eléggé jóba vagyunk =) Szóval szerintem mond el, hogy mit érzel.
2010. okt. 5. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd el,meg fogsz nyugodni :) Semmi veszteni valód nincs.....!Hátha összejön....Hajrá!
2010. okt. 5. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van:

1. Elmondod neki hogy mit érzel meg, és értékeli, vagy lehet hogy elhajt és soha nem beszélhettek már úgy mint régen.

2. Nem mondod el, és örökre megbánod, hogy elhalasztottad és bánkódsz hogy mi lett volna ha...

2010. okt. 7. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne mondd el és ne ígérj semmit! Ezt a tapasztalatlan kis hülyék csinálják. Csak cselekedj, menjetek el valahova. Megkérdezi miért (de amúgy megy veled, csak kíváncsi), akkor megmondod neki, hogy megtetszett neked. Ennyi ,semm iszeretlek, meg jajj de szerelems vagyok, meg én aztán a csillagokat is az égről. Eltöltötök egy délutánt és ha egál a dolog, legközelebbi hívásodra is menni fog. Aztán alakulnak a dolgok.
2010. okt. 7. 07:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hív el sétálni egy este vagy valami, és légy nagyon aranyos, majd csókold meg. Ne mond , hogy szereted azzal kijátszanád a lapjaid. Ha megkérdezi miért: mond, hogy muszály volt, úgy érzted ezt meg kell tenned.

Majd szépen elkezd agyalni rajta, ha nem akarja is. Aztán folytatod a hadjáratot, kedves vagy, bókolsz neki néha-néha. Majd kialakul a dolog. ha nem lép erre semmit, akkor esélyed nincs. De a barátság talán megmarad, ha viszont neki esel, hogy szereted stb, akkor buktad a dolgot.

21/L

2010. okt. 7. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!