Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb férfi miért a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi miért a nők megszállottja?

Figyelt kérdés

Hajtanak ezerrel, rengeteg költenek a nőkre...mindent megtesznek hogy a lehető legjobb színben tűnjenek fel a nők előtt... igazából a legtöbb férfi a nőknek való megfelelésről szól.

Áradoznak róla a kocsmában a haverokkal hogy nagy a pina hatalma, pedig valójában nem nagy, csak ők emelik piedesztálra a nőket.

Miért kell ennyire sztárolni a nőket bolond férfiak?

F/32

2023. febr. 16. 11:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Bazsika unatkozik...
2023. febr. 16. 11:21
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az hagyján, de van olyan fogyatékos, aki évek óta napi szinten ír ki ide kérdéseket a nőkről, na ehhez mennyire kell megszállottnak lenni, Balázs?
2023. febr. 16. 11:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobb egy nőre költeni mint egy kannásbor társaságában sírni.de te ezt nem èrtheted.
2023. febr. 16. 11:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Merte hetero a férfiak többsége
2023. febr. 16. 11:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazért, amiért te a férfiak megszállottja vagy.
2023. febr. 16. 11:39
 6/20 anonim ***** válasza:
13%

Most jól lehúzzátok a kérdezőt, de amúgy tök igaza van.

Rengeteg férfinak a nő, rosszabb esetben a pina ad célt az életben, ettől várják a boldogságot. Nagyon sokan képesek hülyét cisnálni magukból csak azért, hogy tetszenek a nőknek, vagy legalábbis ezt higyjék.

Nekem is volt barátom aki pont emiatt távolodott el a baráti társaságtól. Akárhányszor összegyűltünk, mindig az alapján akart helyet választani, hogy milyen a rálátás a nőknek, az alapján választott... kb bármit, hogy azzal tetszetősnek érezze magát akár a pincérlánynál vagy bárkinél. Volt, hogy vett 50 doboz gyufát csak azért, mert a bolti alkalmazott megdícsérte az ingét, és a srác valamiért úgy gondolta, hogy akkor kicsit nagyobb tételen vásárol, hogy jobban menjen a boltnak.... Mondjuk még szerencse, hogy az én nyaralómban voltunk akkor, szóval az elmúlt fél évtizedben nem kellett gyufát vennünk:D

Iszonyatosan képesek tacksóba lemenni, és gyakran a nagy semmiért, miközben képesek pl a saját barátaikat otthagyni a fszba, csak hogy egy idegen lánytól bezsebeljenek egy mosolyt, de semmi többet.

Ezek az emberek nem férfiak, hanem fiúcskák.

És mondanád, hogy "oké, fiatalok, na". De a fenti sztorik 25 fölöttiekről szólnak!

F29

2023. febr. 16. 11:41
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

6#

Bazsiról beszèlünk. Aki kicsit jártasabb itt, ők ismerik.

Ès nincs igaza. Szerinte a nő csak egy használati tárgy, akik alanyi jogon kène járnia egy fèrfinek. Amit te hoztál pèldának az megint szèlsősèges eset. De Bazsinak már az is gondot okoz ha valaki azt mondja hogy elviszi a párját mondjuk moziba, ès pènzt mert költeni rá.

2023. febr. 16. 11:47
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Mert csak a f@rkuk után mennek
2023. febr. 16. 11:47
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
7, én nemtom ki az a Bazsi, de a kérdésből indultam ki és annyi. Nem azt néztem ki kérdezi, hanem azt, hogy mit kérdez, és azzal egyet tudok érteni, akármennyire is sozmorú ez a férfiakra nézve.
2023. febr. 16. 11:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
9# erre írtam hogy amit leírtál az már nagyon szèlsősèges eset. De lássuk be a fèrfiak nagy százalèka nem ilyen. Max azok akik nagyon megkeserednek a párkeresèsben.
2023. febr. 16. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!