Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Puncsos lányok mennyit kérnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncsos lányok mennyit kérnek el egy randiért?

Figyelt kérdés
Ami tényleg csak randi, nem tartalmaz semmi extrát. Két ember jól érzi magát egy közös programon.
2023. febr. 16. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Ezért van aki fizet?

Hú de rohadtul szerencsétlennek kell lenni ehhez bszki:S

2023. febr. 16. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi az árlistában van
2023. febr. 16. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
A válaszaid megmutatták, miért szorulsz rá, hogy ezért fizess.
2023. febr. 16. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak randiért semmit. Az az első lépés általában, és ha folytatódik, akkor onnantól. De ha csak randi akkor azt meg kéne beszélni, de mondjuk egy finom vacsora és remek helyen egy kis költőpénzzel teljesen korrekt.
2023. febr. 16. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Én fent vagyok puncson, de csak úgy randira nem megyek senkivel, mármint, ennek mi értelme lenne? Úgy akarod érezni, mintha egy jó nő randizna veled magától, ezért fizetsz neki? Érdekes ötlet.

Ez esetben én elkérném annak a felét, amit “actionért” szoktam kérni. Plusz a vacsit taxit fizeted nyilván.

2023. febr. 16. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen kérdésektől égeti az arcomat a szekunder szégyen. Komolyan egy mindenmentes randiért is fizetni akarsz, máshogy nem jön össze?
2023. febr. 16. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

9, Egyetértek. "két ember jól érzi magát egy közös programon". Ez általában annak a leírása, hogy az ember elmegy a barátaival valahova, nem kell ehhez randi, de még ellenkező nemű ember sem.

Ha valakinek ilyesmi felmerül az azt jelenti, hogy SENKIJE sincs, max kutyája.

2023. febr. 16. 11:33
 8/10 A kérdező kommentje:

7-8 koszi :)

#8-as és mennyi lenne te esetedben?

#7 nevezhetjük baráti kimozdulásnak is. Mi értelme? Tömören röviden nem akarok egy hölgyet se megbántani ha érted.

2023. febr. 16. 11:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Akkor pl. te úgy mennél el, hogy egy fullos programot ki kellene fizetni?

2023. febr. 16. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Elárulná nekem valaki mi az a puncs? Keresetkiegészítésre nekem is szükségem lenne. :)
2023. febr. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!