Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog , ha a párom, aki 50 éves mindig néz ki az ablakon ,ha hall valamit, hogy ki mit csinál?
Utcán is az embereket lesi, már jobban tudja ki hol lakik, kinek milyen autója van, mint én ,aki régebb óta itt van. Hall valami mozgást kintről vagy folyosóról, már néz kifelé.
Ilyennel még nem találkoztam még nőben sem. Maximum falun az unatkozó nyugdíjas szomszédokkal gyerekkoromban. Én mindig a saját életemmel voltam elfoglalva, nem máséval. Ez nekem furcsa csak vagy én vagyok önző?
Utcán volt ,hogy nem vette észre, hogy a kutya wc-zik és húzta, mert épp a padon ülő embert nézte mit csinál. Össze is vesztünk. Itthon is a konyhából folyton az ablakon néz kifelé.
Nem a te dolgod, hanem az övé xd
Ha ennyire idegesít akkor szakíts vele.
"Én mindig is ellene voltam a más dolgával foglalkozásnak."
Akkor az övével miért foglalkozol? :D
Ez a klasszikus Kelet-Európai öregasszony szindróma :D
Van akinek ez a hobbi XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!