Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog , ha a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog , ha a párom, aki 50 éves mindig néz ki az ablakon ,ha hall valamit, hogy ki mit csinál?

Figyelt kérdés

Utcán is az embereket lesi, már jobban tudja ki hol lakik, kinek milyen autója van, mint én ,aki régebb óta itt van. Hall valami mozgást kintről vagy folyosóról, már néz kifelé.

Ilyennel még nem találkoztam még nőben sem. Maximum falun az unatkozó nyugdíjas szomszédokkal gyerekkoromban. Én mindig a saját életemmel voltam elfoglalva, nem máséval. Ez nekem furcsa csak vagy én vagyok önző?

Utcán volt ,hogy nem vette észre, hogy a kutya wc-zik és húzta, mert épp a padon ülő embert nézte mit csinál. Össze is vesztünk. Itthon is a konyhából folyton az ablakon néz kifelé.

2023. febr. 15. 08:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Túlságosan is foglalkozik más dolgával. Nem úgy, hogy látja és ennyi, hanem bámulja. Ez idegesítő. Pletykás falusi stílus. Kb. hobbiként űzi ezt. Leragad néha valamelyik dolognál. Például, hogy a szomszéd házhoz miért hoztak konténert és hogy fogják elvinni, meg mit tesznek bele. Kit érdekel. 😀 Észre se veszem, ha nem mondja. Nem az én dolgom.
2023. febr. 15. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te dolgod, hanem az övé xd

Ha ennyire idegesít akkor szakíts vele.

2023. febr. 15. 13:19
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

"Én mindig is ellene voltam a más dolgával foglalkozásnak."

Akkor az övével miért foglalkozol? :D

2023. febr. 15. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Ez a klasszikus Kelet-Európai öregasszony szindróma :D

Van akinek ez a hobbi XD

2023. febr. 15. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
Volt ilyen párom, én nem bírtam elviselni.
2023. febr. 15. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik exem is pont ilyen volt. Bármi zajt hallott, már szaladt is az ablakhoz. Jó, hogy eszembe juttattad, már el is felejtettem, hogy volt ilyen pasim, de most jót nevettem, ahogy eszembe jutott. :D Mondtam is neki viccből, hogy kap egy ablakot a kezébe, hogy azon keresztül nézzen, hátha az otthoni dolgokat is izgalmasnak fogja tartani úgy :D
2023. febr. 15. 17:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem ő az egyetlen 😀
2023. febr. 15. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!