Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt tanulni, gyakorolni? Lányok ebben mennyi
igazság van? Többi lent.
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm aki elég sikeres a nőknél/lányoknál, azt mondta, hogy szerinte összesen csak annyi kell, hogy ne legyen töketlen az ember, és legyen benned valami kis rosszaság, hogy legyen az ember egy kicsit ilyen rossz fiúsan vagány ne ez a csupa kedvesség meg simpkedés. Nyilván kell valamilyen kinézet hozzá. De ez az ismerősöm sem egy kimondott adonisz tehát semmi extra, de mégis van benne valami. Elvileg ez ösztönösen jön az embernek de aki pl sosem így közelítette meg mert kicsit félénkebb volt, az hogy tudna ebbe belekezdeni. Volt pár kapcsolatom de azok mindig úgy alakultak ki, hogy nagyon megkedveltek, sosem alkalmaztam ilyen praktikákat. De az egy elég időigényes folyamat meg az sem garantált siker és szeretnék kicsit csajozni úgy igazán úgy, hogy nem kell hónapokat beleöljek egy ismerkedésbe ami 50-50, hogy sikerül e vagy sem. Mostanában sokat dolgoztam magamon, fizikálisan mentálisan és úgy érzem szeretnék ebben is így kimondottan fejlődni. Hétvégén megyek egy házibuliba, nem vagyok az a kimondottan hátrahúzódó alkat csak idegenekkel nem merek annyira interaktálni meg annyira így vagánykodni sem mert kitudja náluk hol a határ mit tartanak viccesnek/vonzónak vagy mi az ami már sok. Lányok van egyébként ebben valami vagy csak kitaláció az egész? Köszi!:D
Hát azért nem mindenki ilyen egyszerű lélek hogy eleg neki egy pici rosszasag meg egy pici magabiztosság és kész. Az exem is nagyon magabiztos volt amikor találkoztunk, utána meg egy év alatt egy épkézláb beszélgetést nem lehetett folytatni vele
2023. febr. 13. 20:58
2/18 anonim válasza:
Szerintem ez a kicsit kattos lányoknak jön be. De gondolom, te sem a feleséged keresed egy házibuliban.
2023. febr. 13. 21:01
3/18 anonim válasza:
Engedjétek el ezt a rosszfiúzást, nem szappanopera az éret. Töketlen tényleg ne legyél, de az is nevetséges, ha próbálod játszani az agyad. Ha azt akarod, hogy téged szeressen valaki, önmagad kell adni.
2023. febr. 13. 21:02
4/18 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy az a legjobb ha nem színlelsz, úgyis ki fog derülni, hogy színészkedtél és akkor azért fog dobni valaki.
Annyi, hogy légy kedves, okos, határozott, őszinte, érett, vicces.
(Szerintem)
2023. febr. 13. 21:15
5/18 anonim válasza:
Az onbizalomhiany az a neveltetesedbol ered. Az elkenyeztetett anyuci fiacskaja szeretne azt az eletet elni, amit gyerekkent megszokott, igy keruli a donteseket, a felelosseget, nem meri megmutatni sajat magat masoknak. Az onismerete csapnivalo, igy nem ismeri a kepessegeit es a hatarait. Fel kene noni es fejleszteni az onismereted. A megjatszott lazaskodason siman atlat mindenki.
2023. febr. 13. 21:15
6/18 A kérdező kommentje:
Persze, a magától értetődő dolgokat nem írtam, mint pl az értelem, meg hogy ne 2 óra gondolkodás kelljen kettő épkézláb mondat összerakásához. De valahogy tetszett így amit előadott nekem. És láttam benne valamit.
Igen nem a feleségem keresem, de én aztán nem ítélkezek. Bárhol megtalálhatja az ember az élete párját. Nem ítélem el a könnyebb vérű embereket. Mert azért szerintem van egy határ a nyílt r*bancság és a kicsit lazább életfelfogás között. Egyébként azért kezdtem el ezen gondolkozni, mert pultosként dolgozunk mindketten és rengeteget találkozunk emberekkel emiatt, és mindig noszogat, hogy akkor most csináljam ezt meg azt meg ha nem vagyok nyuszi akkor azzal a csajjal lehetett volna valami, legalább a számát elkérhettem volna stb. De en bloc a magabiztosság az sokat segít elvileg. Legalábbis mindenki azt mondja, hogy az irtó sokat dob az emberen.
2023. febr. 13. 21:19
7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ebben van valami. Sajnos vagy nem sajnos de kicsit burokban nőttem fel. Ez tény én is tudom. Ráadásul egyke is vagyok szóval gondolhatjátok milyen sok figyelmet kaptam még akkor is ha nem akartam. És még a mai napig épphogy átlépve a 20at most is, ha nem adok jelet magamról akkor elkezd hívogatni meg spamelni messengeren anyám.... tudom örüljek, hogy még van és megteheti és tényleg örülök de jól esne kis tér. Ami meg az önbizalomhiányt illeti, valszeg emiatt van meg sulis dolgok de ott is anyám mindig intézkedni akart, hiába mondtam, hogy meg tudom védeni magam. De elkezdtem változtatni... direkt elmentem egy kocsmába pultosnak dolgozni ahol sok önálló döntést kell hozzak, és konstans idegenek között vagyok de úgy érzem, hogy nehéz fejlődni. Konditeremben is mindig szorongva megyek be mintha mindenki engem nézne pedig tudom, hogy nem
2023. febr. 13. 21:23
8/18 anonim válasza:
De a magabiztosság nem jelent roszfiúskodást.
2023. febr. 13. 21:40
9/18 anonim válasza:
#7: "tudom örüljek, hogy még van és megteheti"
NEM FELTÉTLENÜL. Pusztán attól, hogy a szülőd, sajnos még egyáltalán nem biztos, hogy ezzel (valójában) neked akar jót. A látszat ilyen esetekben is nagyon sokszor csal. Kérdezz meg erről egy pszichológust.
2023. febr. 13. 23:08
10/18 anonim válasza:
#9 voltam, amúgy gratulálok a bátorságodhoz, kérdező, hogy ezzel a pultossággal bele mertél ugrani a mély vízbe. Meg ahhoz is, hogy rengeteg itteni emberrel ellentétben te helyesen le tudod írni, hogy en bloc. Légy szíves, NE LEGYÉL MAGADDAL TÜRELMETLEN, tessék magadnak időt adni. Ha egyszerűen csak engeded magadat, hogy megfelelj a munkád nyújtotta kihívásoknak, mondjuk egyszerűen csak azon motivációból kifolyólag, hogy jó munkaerő legyél, és nem azon görcsölsz, hogy jaj, csajozás szempontjából összeszedted-e már a szükséges készségeket, akkor kikapcsolod a tudatalattidban azt, hogy ennek számodra márpedig tétje van. Ha pedig kikapcsolod, akkor magától meg fog történni, amire vágytál, egyszer csak azon fogod kapni magadat, hogy az áhított tulajdonságok már jó ideje a birtokodban vannak, és aktívan használod is őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!