Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szoktak valamit adni valentin napra a pasinak?
Figyelt kérdés
Ha te vagy a nő, szokál adni valamit a párodnak?
Ha te vagy a férfi elvárnád?
Ha igen, akkor mit lehetne?
Én vagyok a nő, szeretnék valami kis apróságot bár nem tudom mennyire szokás...
2023. febr. 12. 20:06
1/10 anonim válasza:
A valentin nap a szeretet ünnepe, ugyanúgy adhat a nő mint a férfi is ajándékot a párjának
Bár őszintén szólva nem sok értleme van szerintem a valentin napnak... De mindenki maga dönti el hogy ünnepli-e vagy sem
2/10 anonim válasza:
Vacsizni megyünk csak külön ajàndék nem lesz.
3/10 anonim válasza:
Szétteszem neki este a lábam legyen neki elég ennyi.
Sokéves kapcsolatban már oda jutottunk hogy csak bizonyos napokon van szex így jobban dolgozik és értékeli ha engedem a lábaim közé.
Több pénzt is hoz haza ezek után a családjához.
4/10 anonim válasza:
A valentin nap nem azt jelenti, hogy a pasi szolgáljon ki. Ha tartjátok, mehet oda vissza. Mi pl nem szoktunk nagy ügyet csinálni, nem ünnepeljük konkrétan. Valami apróságot adunk max, de volt olyan év, hogy elmatadt.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. febr. 12. 20:38
6/10 anonim válasza:
Mi inkább együtt ünnepeljük valami közös programmal. De idén nem igazán tudjuk megoldani, ezért veszünk valami jelképes apróságot. Szerintem kap egy parfümöt, egy kis gyümölcsbort, vagy hasonlót. Édességet nem eszik.
8/10 anonim válasza:
Orbitális sz.ex, vadulás, BDSM meg ilyenek. Virág mi a fa.sznak. Elmegyünk vacsorázni és utána kifulladásig sze.xelünk. Mocskos egy este lesz.
9/10 anonim válasza:
Parfumot vettem neki mar 2 honappal ezelott,h kedden oda tudjam adni.
N
10/10 anonim válasza:
Inkább szexben adjatok bele mindent minthogy ajándékokat vesztek egymásnak. Vaduljatok legalább az év egy napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!