Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randiznatok olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznatok olyan emberrel, aki megvette a Hogwarts Legacy-t?

Figyelt kérdés
Tehat az internet szerint transzfob es naci.
2023. febr. 10. 19:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

10.

És így lesz híre a játéknak, nagyobb, mint egy marketing-kampánnyal. Mondom, hogy zseniális a Kohn bácsi.

2023. febr. 10. 21:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem tudod mirol beszelsz. Szerinted melyik resze volt reklam? Mivel kezdodott, hmm?
2023. febr. 10. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

12.

A legjobb taktika felbérelni pár social justice warriort, nyomjon egy ilyen műrinyát, mint amilyet éppen te is.

2023. febr. 10. 21:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Tehat nem tudod, csak pofazol, ertem. :)
2023. febr. 10. 21:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Amugy en nem vagyok SJW, csak felbosszantott, hogy idepofatlankodtal egy olyan temarol pofazni, amirol kozod nincs xDd
2023. febr. 10. 21:40
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

15.

Mert bezzeg neked, mi?

2023. febr. 10. 21:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Ember, JK Rowlingot mar azelott canceleltek, hogy ez a jatek egyaltalan tervben lett volna. Meg nem volt sehol, amikor a sok woke ember kidobta, elegette a Harry Potter konyveit es kikialtottak Rowlingot valami modern kori Hitlernek. Mondom, inkabb tajekozodj, ne pofazz hulyesegeket.
2023. febr. 10. 21:50
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

17.

Ezeket én is tudom, ez is a marketingrésze, ez a műbalhé.

2023. febr. 10. 21:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak egy bazi hangos kisebbség, és amúgy itthon senkit nem érdekel a téma. Én woke libsi vagyok, a barátaim is nagyrészt, de senkinek semmi baja Rowlingal.
2023. febr. 10. 21:53
 20/21 A kérdező kommentje:

Krva jo marketing, hogy egy rakas ember nem veszi meg a cuccodat, amit amugy megvettek volna. Milyen kar, hogy a CocaCola meg a tobbi ceg ilyen hulye, es nem tudja, hogy transzfobiaval, melegellenesseggel es rasszizmussal kell hirdetni xDdD (Egy HP nem egy olyan nev, aminek nagy szuksege lenne a negativ reklamra, csak mondom.)

Persze, kepzelem, ahogy a majdnem hajlektalan Rowling az 1990-es evekben, amikor meg full sehol nem volt, hogy ezek ellen lazadozzon barki, ult a papir felett es szandekosan olyan dolgokat irt meg, amik akkoriban a kutyat nem zavartak. De o biztos egy josno, aki elore latta, hogy majd 20 evvel kesobb mindenki kiakad rajta.

2023. febr. 10. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!