Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapos terhes vagyok. Saját lakàsban élek, a párom nálam lakott. Tudta a bankkártyàmhoz a PIN kódot, ne menjünk bele, mennyire vagyok buta. Egy nap levette róla majdnem az összes megtakarításom… Most itt állok pénz nélkül. Mit tegyek?
#40 Bántalmazó kapcsolat. Most neki lesz pénze, ha a kérdező megszorul, majd könyöröghet, hogy kapjon pelenkára pénzt.
A kérdezőnek nincs családja, mostmár pénze sincs stb. Nekem valahogy az jön le, hogy szakítani is akart talán vagy a pasi nem érezte annyira nyeregben magát valamitől és így reagált.
Azt gondolom, hogyha minden megtakarításuk 1.5 millió forint, akkor megkérdezés nélkül nem veszem el “ajándékra”.
De miért neki kellene lelépnie? Te semmi rosszat nem csináltál, miért lépne le?
Rakd ki te, miután visszaadta a pénzed.
Kérdezd meg a rendőrséget mit tehetsz. Meg én a helyedben biztos megnézném neten hogy ugyan mikor es hova lett a pénzem. (Otp-nek van erre a direktnet, nemtudom más banknak van e hasonló).
A gyerek meg... Lehet az apja persze, a havi kötelező minimum gyerektartast ugy hallottam felemelték 30-rol 60 ezerre. Szerencsejere a láthatást is biztositanod kell, óvodás koráig heti 2 óra nálad.
Szülni meg mehetsz barkivel; anyukaddal, nővereddel, baratnőddel, mindegy. Apukanak majd küldesz egy képet a születési adatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!