Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent elrontok?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de szeretném kiadni magamból a helyzetemet.

31 eves vagyok, másfél éve férjnél, egy 8 hónapos baba anyukája.

A férjemmel lassan 8 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk nem jó, mondhatnám mérgezőnek is. Az első 1-2 év jó volt, azután folyamatos veszekedések, egy pár hetes szünet is befigyelt. Ekkoriban a férjem kikezdett a kolléganőjével, de elvileg semmi fizikai történt közöttük. Aztán együtt maradtunk, mert öngyilkossággal fenyegetőzött, de a kapcsolatunk sosem heverte ezt ki. A szex évek óta szinte 0. Most már több mint egy éve nem történt közöttünk semmi sem. A baba is egy hosszú szünet utáni egyetlen alkalomból fogant, amikor már nem bírtam az apácaéletet. Akkoriban sikerült magam rászánni magam a költözésre is. De amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nem tudtam magam rávenni arra, hogy ne tartsuk meg.

Nem rossz ember a férjem. Sok mindent megtesz, amit csak kérek. De nem illünk már össze. Annyit változtunk az évek során. Valamikor a mindenem volt, de nem tudom a sok-sok szörnyű dolgot elfelejteni.

A félig/meddig megcsalás, hazugságok, érzelmi

elérhetetlenség.

Voltunk párterápián, ideig-óráig segített csak (akkor helyreállt a szexuális életünk pár hétre. Aztán a férjem egy kezdeményezésemre azt mondta “essünk túl rajta”) utána nem kellett semmin túlesnie...

Borzalmas veszekedéseink voltak.

A terhességem, az anyává válásomban érzelmileg semmit sem támogatott. A baba születése után pl 3-4 héttel elment egy egész hétvégére legénybúcsúba, miközben könyörögtem, hogy ne menjen, mert nagyon nehéz volt egyedül csinálni mindent.

Vagy most pl beteg lettem én is, a baba is, de nem vett volna ki betegszabit, hogy én is gyógyulhassak. De egy hete mikor neki fájt a feje, akkor ki tudott venni.

Az életünkben mindent nekem kell kézben tartani, a lakás építését is én “felügyeltem”, a banki dolgok, bevásárlás, főzés, a minden napi logisztika. Ő dolgozik és itthon megcsinálja, amit mondok neki.

Közben meg együtt értünk el mindent, újépítésű lakást vettünk szülői segítség nélkül, szép, anyagilag biztonságos életet építettünk fel. Ketten, tehát nem az ő bevételen múlik ez. Ő diszpécser volt én adminisztrátor mikor megismertük egymást. Ő ma középvezető, nekem is jó pozim van egy multinál, jól keresünk mind a ketten. Nekem ez nagyon fontos, mert iszonyú bizonytalanságban nőttem fel, albérletről-albérletre költöztünk, apámnak sosem volt munkája, sokat nélkülöztünk. Anyukám a mai napig albérletben él és segítjük amikor tudjuk a testvéremmel.

Nem érzem magam nőnek, nem kapok érzelmileg semmit sem, 0 intimitás és szex. Nem is vágyom őrà, már-már undorodom tőle. Meghízott, én kevesebbet híztam a terhesség alatt. De azt le is adtam, sőt most is diétázom mert van rajtam 5-7 kilo plusz. De ő még csak nem is próbálkozik. Folyton azon agyal mit ehetne, pizza, hamburger, stb. És sokat, iszonyú sokat. Szóval semmi akarat nincs benne ilyen irányban.

Nem borotválkozik, a bőrproblémáival nem megy orvoshoz, a fogait néha ápolja csak, nem ad magara na.

Fontos lenne az igényesség számomra.

Az érdeklődési köre az a foci, xbox, telefonos játék. Sem egy film/sorozat, a könyveket már nem is említem.

Régebben eljártunk ide-oda, színház, mozi, étterem, ha megszerveztem, most a babával ez is 0.

Nem akarom így leélni az életem!

És hogy mivel rontok el mindent?

Van valakim. Több mint 10 éve ismerem ezt a férfit. Gyerekek voltunk még mikor találkoztunk. Neki első látásra szerelem voltam, nekem ő nem, mert 2,5 évvel fiatalabb mint én. Ez most már nem számít, de 17-19 évesen fontos volt. Teltek az évek és sosem engedtük el egymást. Ki maradhattak hónapok, akár évek is, de végül valamelyikük írt a másiknak. Neki is-nekem is voltak kapcsolataink. Mi sosem próbáltuk meg igazán, miattam. Nem mertem, féltem, hogy nem menne és elveszítenénk egymást. Sokáig zavart az is, hogy fiatalabb mint én. De vele mindig őszinte lehettem, mindenről tudunk beszelni.

Most pár hónapja volt egy pont, amikor teljesen lezártam magamban a férjemmel való kapcsolatot. Iszonyatosan összevesztünk, és megint öngyilkossággal fenyegetőzött. Én pedig felhívtam a rendőrséget, mert korábban ezt javasolta a pszichologusom. A felénél kinyomta a telefonom, majd elment focizni. Nem sokkal később kijöttek a rendőrök. Én fogadtak őket az akkor 5 honapos babámmal. Az új lakásunkba, az új szomszédok szeme láttára. Ez az életem egyik legmegalázóbb történése.

Ezek után illetve gondolom az érzelmi elhanyagoltság és a szexmentesség miatt elég intenzívbe fordult át köztünk a dolog. Egyelőre csak telefonon, ő iszonyú sokat dolgozik, nekem meg a baba. De jövőhéten találkozunk.

És borzasztóan vágyok rá.

Nem akarom elhagyni a férjem. A felépített élet és biztonság most fontosabb nekem. De meg fogom csalni. Mert szükségem van szeretetre, nem vagyok sziget.

Köszönöm ha elolvastad!

2023. febr. 9. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

"Nem akarom elhagyni a férjem. A felépített élet és biztonság most fontosabb nekem."

Tehát neked fontosabb a szép ház, meg a félrekefélés, mint az, hogy a gyereked nyugodt körülmények között nőjön fel, ne egy potenciális öngyilkossal. Az ilyen pasik vannak a hírekben hogy kiugrottak az ablakon a gyerekkel a kezükben. Nem félsz? Tényleg az a lényeg hogy csilli-villi házban lakj, minden más le van szarva?

2023. febr. 9. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Tehát 6.5 év után összeházasodtál vele, bár akkor már több mint 4 éve rossz volt a kapcsolatotok? ÉS mindössze annyi kell neki, hogy azt mondja, öngyilkos lesz, és te haptákba vágod magad és jöhet a házasság, gyerek, minden?

Hú, nekem is kéne ilyen nő. VElem mindig szakítottak, de sajnos nem fenyegetőztem semmivel, vagy ha igen, nem vették komolyan. :/ Így hát búcsút mondhattak nekem.

A kérdésedre válaszolva igen, mindent elrontasz...

2023. febr. 9. 16:18
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Azonnal hagyd ott a férjedet, kérjél segítséget a családodtól, barátoktól, a rendőrségtől, ügyvédtől, stb. Gyere össze azzal, akivel csalod.
2023. febr. 9. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

"Nem akarom elhagyni a férjem. A felépített élet és biztonság most fontosabb nekem."

Akkor maradjál, szenvedjél és k*rd el a gyereked lelkivilágàt úgy, ahogy az egész eddigi életed elk*rtad.

Nem tudom, hogy lehet ilyen szerencsétlennek lenni, komolyan, mondjuk meg is érdemled, csak a gyereket sajnálom, mert ilyen szülei vannak.

2023. febr. 9. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Hat ezen a kapcsolaton már nincs mit elrontani. Bármit csinálsz, az csak jobb lehet, mint az a kupac szr, amiben élsz :D
2023. febr. 9. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg az anyagiak megelőzik a lelkeket, nem fogod tudni rendbe hozni az életedet és a gyerekedét is tönkre teszed.
2023. febr. 9. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, egyetértek az elsővel teljes mértékben.

Ha ilyesmi az eszedbe sem jutott, akkor te csak magadat nézed, mint anyagi, mint szexuális téren. Óriási önző anya vagy, legalább egy kicsit nézd a gyerekedet!

Ha ne adj Isten félrekufircolnál és kiderülne lehetséges, hogy kinyírna téged, vagy mindketten/mindhárman úgy végeznétek.

Válj el, menj szulokhoz, vagy barathoz, segélyszervezethez, vagy a csavohoz, lehet még ő is befogadna. Gyerektartást fizetnie úgyis kell, ha jól áll penzileg kapsz eleget és felemelheted a hátsód dolgozni, nem csak más f@szra beleülni...

De ne tedd ki magadat a kicsivel veszélynek a jó Isten áldjon meg!

2023. febr. 9. 18:46
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Ennek szerintem amùgy az lesz a vége, hogy elhagyod a férjed a másik pali miatt, ha minden jò lesz köztetek. Azért én inkább azon vagyok ledöbbenve, hogy 8 évetek alatt 2 év volt jò, ennek ellenére hozzá mentél és gyereket szültél neki 🤷‍♀️
2023. febr. 9. 19:42
 9/14 A kérdező kommentje:

A férjem nem lesz öngyilkos. Fenyegetőzött ezzel régebben illetve mostanában egyszer, de nem lenne rá képes. Az eszköztelensége, frusztrációja, az érzelmei így törnek felszínre. Megvannak a maga démonai. Sosem bántotta sem önmagát, sem engem. A fiunkat pedig imádja, sosem ártana neki szándékosan.

Fontos a szép ház, a saját ingatlan és az anyagi biztonság. Ezt egy olyan ember, aki abban nőtt fel, nem értheti. Én nem abban nőttem fel. Sosem volt igazi otthonom. Mindig költöztünk, sosem volt a sajátunk, bármikor kirakhattak. Így nekem az átlagnál fontosabb az, hogy ezt a fajta biztonságot megadhassam a fiamnak. Félek attól, hogy ugyan azt át kelljen élnie mint nekem. Nem megyek vele albérletbe. Szülőkhöz nem tudunk menni, írtam, hogy anyukám is albérletben van, apám meghalt. Ha lenne hátterem, nem lennék itt.

Az érzelmi biztonsága... Ezen sokat gondolkozom nap mint nap. Igyekszünk nem veszekedni előtte, ezt letisztáztuk. Tudom, ettől a baba, gyerek még érezni fogja, hogy van gond. Az apja szereti, én is szeretem. Próbálunk együtt működni az ő érdekében.

Azt, hogy az 1-2 év volt jó, úgy értem, hogy nagyon jó. Sokáig voltak boldog napjaink-heteink-hónapjaink. Sok jó dolgot is megéltünk egymással és egymás mellett. Ezeket beárnyékolták a veszekedések. De évekig igen, nem volt már jó a kapcsolatunk, de közben meg mindig reménykedtem, hogy jobb lesz, pont azért mert voltak jó dolgok benne. Nekem ő volt a biztos pont, előtte sosem volt ilyen. Jól működtünk együtt a hétköznapokban.

A házasság, az csak a fiunk miatt történt. Mint írtam, elhatároztam magam, hogy költözzek és lépjek, aztán terhes lettem. Felelőtlen voltam, mindig figyeltem a védekezésre. Akkor talán

másodszor életemben nem. Elvetetni képtelen lettem volna.

Elb@sztam az életem? El. Nagyon. Tudom. Sokáig homokba dugtam a fejem. Meg reménykedtem. Meg vártam a sült galambot. Mert valamennyire kényelmes volt.

Most meg fogalmam sincs mihez kezdjek. Teljesen kilátástalannak látom a helyzetem.

2023. febr. 9. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Aki öngyilkossággal fenyegetőzik annál baj van a toronyban, nem érted??? Magát nem nyirja ki de téged vagy a kicsit simán ha átkattan neki.

Te nem nézed a híreket, vagy hallasz ilyesmi fajta szörnyű sztorikat?

Más csávó kell? Viszket? Akkor hagyd el.

Kit érdekel, hogy eddig szegény voltál, amikor a férjed egy labilis személy és akármikor megorulhet? Komolyan többre tartod a jóllétet mint a saját gyermeked? Ha az ibolyát fogod szagolni alulról, akkor sokat fogsz érni a pénzzel. Akkor már inkább veled végezzen őt meg zárják el. Hátha a kicsinek jobb szülei lesznek mint ti ketten.

Szegény gyermek! :(

Szégyen ahogy gondolkodsz.

2023. febr. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!