Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le a féltékenys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a féltékenységemet?

Figyelt kérdés
Páromnak van egy lány barátja. Ezzel nem is lenne gond,régóta barátok. Ami nagyobb gond, hogy a csaj rá volt és van kattanva. Egyszer már régen rá is mászott, de a párom régen is vissza utasította. De mindig van valami, amit a csaj kitalál, hogy segítsen neki. A párom meg nem mond nemet. A páromban megbízok, de a csajban nem. Tudom, hogy bármikor fejest ugrana a párom ágyába, egyet kellene csettintenie. És mikor ez feljön témának, akkor a párom még oda is szúrja, hogy úgysem tudnám meg, ha megcsalna vele. És ez baromira zavar.
2023. febr. 8. 09:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%

Nekem is vannak olyan férfibarátaim akiknek csak csettintenem kéne.

Ez akapcsolatokban úgy néz ki, ha olyannal járok, aki elnézi bízik bennem, én tudom magamról azt h úgysem lépek félre, nyugodtan tartok ugyanúgy kapcsolatokat.

Viszont ha olyan párom van aki féltékeny és meg akarom tartani, és félek attól hogy ez miatt szakít, és ő mondja meg nekem kivel beszélhetek kivel nem, és ha nem tartom be abból nekem bajom lesz(minimum elhagy), azok mellett viszont nem tartok fennt pasikkal baráti kapcsolatokat. De ilyenek miatt gyakran pórul is járok mert elbukok olyan segitségeket is amiket kapcsolattartás esetén kapnék, amugy meg oldjam meg egyedül.

2023. febr. 8. 09:31
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha a pasikad ikyeneket mond, hogy ugysem tudnad meg, ha felrelep, en nem annyira biznek benne. Ha megkered, hogy legyen tavolsagtartobb, mert zavar ez a baratsag es o nem tesz semmit, az azert gaz.
2023. febr. 8. 09:33
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Jaj jonnek itt a nagy noi tanacsok. Egyet sem kell elhinni nekik. Mind egy tapasztalatlan netes eszoszto..

Ha bizol a pasidban nem lessz semmi baj. Ha meg nem tudsz benne bizni akkor ott kell hagyni, ne idegeld ki csorit.

2023. febr. 8. 09:38
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Egyetertek 2-vel. Eleg unszimpatikus ez az elszolas töle hogy ugysem tudnad meg. Wtf? Nem eppen bizalomgerjesztö.

En egyaltalan nem vagyok feltekeny tipus de a kapcsolatom elejen tudatom a parommal hogy nekem mi szamit megcsalasnak. Pl mas nö fogdosasa (kezfogas, vallerintes, csipö, stb), csok, stb nekem hütlenseg. Ha ö ezzel egyetert akkor haladunk tovabb a kapcsolattal.

Baratod tudja hogy neked hol a hatar? Logjanak együtt meg minden, de holvannak a keretek? Azzal tisztaban van?

30/N

2023. febr. 8. 09:46
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem fogod tudni, mert a párod még direkt hergel.

Én leülnék vele beszélgetni, hogy amit tesz és mond neked nem tetszik és ha nem hajlandó változatni, akkor inkább szakítanék.

Eléggé tiszteletlenség és szemétség olyat mondani, hogy még csak nem is tudnál róla mikor lép vele félre.

2023. febr. 8. 09:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, tudja, megbeszéltük az elején, hogy azonnali szakítás, ha megcsalja egyik a másikat.
2023. febr. 8. 09:53
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

6- jojo persze, de tudja hogy mi szamit megcsalasnak?? Nem mindenkinek ugyanaz!

Mint ahogy irtam az elöbb, nekem pl a fogdosas is mar annak szamit, masnak csak a csok, vagy meg azsem, csak a konkret szex!

Szoval tudja a baratod konkretan hogy neked mikortol megcsalas?

2023. febr. 8. 10:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mar az is, ha a hatam mogott ismerkedik nokkel. Mert az mar azt mutatja, hogy kifele nezeget.
2023. febr. 8. 10:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Írtál ki kérdést nemrégiben is, ugye?

A hergeléséből egyértelmű, hogy tetszik neki a kezdetleges cicaharc. Én nem várnék megcsalásra, ez túlmegy a határon.

2023. febr. 8. 10:24
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki még kérdést egyáltalán.
2023. febr. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!