Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló, gyermektelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, gyermektelen, egyedül lakó nők, mennyire megszokott nálatok, hogy semmihez sem lehet hozzányúlni? Most voltam fenn a randipartnerem lakásán, és részletek lenn.

Figyelt kérdés
Pokróc a kanapén, nem lehet belegubózni, dekornak van. Gyertya a szekrényen, nem lehet az asztalhoz hozni gyertyafényes vacsorára felhasználni, mert dekornak van. Szervírozó tálca, nem lehet arra tenni a rágcsát és az aprósüteményt, mert dekornak van. Kérdeztem tőle, biztos úgy akarja élni az életét, hogy nem használja a legszebb dolgait, mindent tartogat későbbre? Azt mondta nem tartogatja későbbre, hanem dekornak van.
2023. febr. 7. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

Nálam pl pont a gyertya az, ami dekor, mert különleges, szép, emlék, etc. ami a polcon van gyertyám, az nem gyújtásra van, hanem mert emlék.

Van viszont szép mécsestartóm, legalább 5-6, azt rendszeresen használom.

Más: amit a polcon, szekrényen találsz, ahhoz NEM nyúlsz hozzá, ugyanis nem a saját lakásodban vagy.

2023. febr. 7. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
A dekorációs tárgyak nem használati tárgyak. Nem azért veszi/kapja az illető, hogy utána elhasználja, tönkretegye, hanem hogy díszítse vele az otthonát. A használati tárgyakat lehet használni. Gondolom a "gyertyafényes vacsorán" is használtatok tányért, poharat, evőeszközt, asztalt, széket, stb. Szóval hazudsz, amikor azt mondod, hogy semmihez nem lehet hozzáérni a lakásában. Csak a dekorációt nem akarta, hogy tönkretedd.
2023. febr. 7. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
A vázából nem ihatsz, arra van pohár.
2023. febr. 7. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Jajj, anyám ilyen. Hála Istennek én nem tanultam el tőle. :D
2023. febr. 7. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem tartok itthon semmit, ami semmire nem használható. Kifejezetten zavar, ha valami csak porfogónak való.
2023. febr. 7. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Engem tiszta szívedből gyűlölnél.

Nekem az önálló életben az volt a legcsábítóbb, hogy úgy díszítem, ahogy akarom. Minden évszakra vannak dísztárgyaim. Most ezüstszínű terítő az asztalon, kis műjéggel behintett ágacskák, csillámos potpurri... tavasszal lecserélem halvány sárga terítőre, nárciszokra, zöld díszkövekre.

Nekem vannak gyertyáim, amik limited edition-ök voltak, ezeket nem gyújtom meg, de van kétszer ennyi olyan, amit lehet égetni. A kanapénak nem tetszik az anyaga (viszket tőle a combom), ezért lila pléddel le van takarva csak az a része, amin ülök, de tudok adni begubózós takarót sok színben és vastagságban.

2023. febr. 7. 22:08
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Mindent arra kell használni, amire való, ha dekor, akkor nem arra való, amire te gondolod.
2023. febr. 7. 23:46
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
Ami dekorációnak tartok, az dekoráció nálam, akkor is, ha a másiknak nem tetszik vagy nem látja értelmét csak dekorációnak tartani(pl. nekem is van tetős üvegdobozom, ait azért tartok, mert szép és színben passzol a szobához - abba nem tennék sót vagy M&M-set pl., és nem hagyom, hogy amortizálódjon), és ezt a másik tartsa tiszteletben, akkor is, ha ő "praktikusabb" szemléletű. De nem minden az. Pl. a párnát, takarót én sosem csak dekornak használom, azokat nyugodtan lehet használni majdnem bármire (talán kutyapárnának nem :D).
2023. febr. 8. 11:23
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes látni ezt az ellentmondást a világban. Egyrészt nagyon nehéz manapság párt találni, mindenki azonnal akar mindent, másrészt olyan hülyeségeken akadunk fenn, hogy valaki kék szemű, nem zöld, vagy épp vannak dekortermékek a lakásában.
2023. febr. 8. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
36%

:D mintha magamról olvasnék

nálam is a legtöbb tárgy dekor

azoknak megvan a helyük, és nem szeretem ha elmozdulnak kivéve éjjel, amikor nem látom

például párna, törülközők, poharak, ruhadarabok, újság stb. ezeknek megvan a pontos helyük

de gyertya nálam nem dekor, az használati eszköz, bár annak is megvan a pontos helye :D

nagyon idegesítő, amikor a barátom feljön hozzám, szétdobálja a ruháit, összevissza teszi a párnákat, a törölközőket, a poharát, és mikor elmegy 30 percig pakolok utána hogy minden visszakerüljön a helyére

2023. febr. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!