Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, gyermektelen, egyedül lakó nők, mennyire megszokott nálatok, hogy semmihez sem lehet hozzányúlni? Most voltam fenn a randipartnerem lakásán, és részletek lenn.
Nálam pl pont a gyertya az, ami dekor, mert különleges, szép, emlék, etc. ami a polcon van gyertyám, az nem gyújtásra van, hanem mert emlék.
Van viszont szép mécsestartóm, legalább 5-6, azt rendszeresen használom.
Más: amit a polcon, szekrényen találsz, ahhoz NEM nyúlsz hozzá, ugyanis nem a saját lakásodban vagy.
Engem tiszta szívedből gyűlölnél.
Nekem az önálló életben az volt a legcsábítóbb, hogy úgy díszítem, ahogy akarom. Minden évszakra vannak dísztárgyaim. Most ezüstszínű terítő az asztalon, kis műjéggel behintett ágacskák, csillámos potpurri... tavasszal lecserélem halvány sárga terítőre, nárciszokra, zöld díszkövekre.
Nekem vannak gyertyáim, amik limited edition-ök voltak, ezeket nem gyújtom meg, de van kétszer ennyi olyan, amit lehet égetni. A kanapénak nem tetszik az anyaga (viszket tőle a combom), ezért lila pléddel le van takarva csak az a része, amin ülök, de tudok adni begubózós takarót sok színben és vastagságban.
:D mintha magamról olvasnék
nálam is a legtöbb tárgy dekor
azoknak megvan a helyük, és nem szeretem ha elmozdulnak kivéve éjjel, amikor nem látom
például párna, törülközők, poharak, ruhadarabok, újság stb. ezeknek megvan a pontos helyük
de gyertya nálam nem dekor, az használati eszköz, bár annak is megvan a pontos helye :D
nagyon idegesítő, amikor a barátom feljön hozzám, szétdobálja a ruháit, összevissza teszi a párnákat, a törölközőket, a poharát, és mikor elmegy 30 percig pakolok utána hogy minden visszakerüljön a helyére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!