Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy nagyon tetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy nagyon tetszett valaki, mégsem léptél semmit?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?
2023. febr. 5. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
6, mi az "alapbetegséged", ami annyira nem tolerálható szerinted, hogy egész életedben boldogtalan akarsz lenni miatta?
2023. febr. 5. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Naná, nem is 1x.

vagy mert fordítva le sem sz*rt

vagy mert volt barátja

vagy mert olyan külsővel ami nekem van kevés lettem volna

2023. febr. 5. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Most is van, több okból kifolyólag.

Először is, életem egyik legnehezebb időszakát élem meg, amin először is szeretnék túl lenni, rendbe hozni magamat és az életemet.

Másrészt, ő foglalt és nem akarok belerondítani az életébe, önmagat sem tenném ki lelki tortúráknak még egyszer.

Végül pedig, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy neki kellenék igazán, szexre biztosan, mert tetszem neki is valószínűleg, legalábbis így érzem. Viszont nem tudom, mennyire gondolná úgy, hogy egy ligában játszunk... 😁😁😁🍷

Dióhéjban ennyi a történet... 😉

2023. febr. 5. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Persze. Mert nyúl vagyok és nő. Ha a férfi nem lép egyértelműen, akkor nem kellek neki. Fölösleges lenne hülyét csinálni magamból.
2023. febr. 5. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
A realitás. Szerintem mindenkinek van nagyjából egy világképe már, illetve hogy kinek hol a helye, mi a súlycsoportja. Ha most tudom, hogy a csaj abba a kategóriába tartozik, akiknek leginkább helyes vonzó pasijuk van, aki pénzes, saját lakása van és autója - akkor én minek próbálkozzak be közepesen külsővel, anyámmal lakva, busszal közlekedve. Az önbecsülésem alapból romokban van, nem kell még egy rúgás.
2023. febr. 6. 06:24
 16/16 anonim ***** válasza:
35%

Én úgy vagyok ahogy a #15-ös.

Ha úgy látom, hogy más kategória akkor nem próbálkozok.

Amúgy meg nincs megszabva, hogy a nő nem léphet elsőre...

2023. febr. 6. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!