Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nyáron szeretitek a lábatokat mezítláb mutogatni?
19.
Nálunk igen. Igaz ez a település haladóbb, mint az átlagos magyar falu/kisváros vagy a vízfejű megyeszékhelyek és a bűzös-szmogos-zajos főváros.
20.
Hol van ebben a logikai kapcsolat...?
Nem mutogatni szeretem, hanem szeretek mezítláb lenni, azaz szandálban. És szeretem a festett lábkörmeimet :-), meg a bokaláncomat meg a lábujjgyűrűmet, amit nem nyom le a cipő. Plusz sokkal kényelmesebb, mint a zárt cipő.
A lényeg, hogy ÉN szeretek így lenni, nem azért, hogy tessen másnak. Kivétel a Kedves, kb. csak az Ő véleménye érdekel. Neki meg pláne tetszik :-)
Nekem lányként rettenetesen izgató, ha észreveszem, hogy valakinek elidőzik a tekintete a pici tappimon, mert tetszik neki. Ha mezítláb vagyok, olyan szexinek és védtelennek érzem magam, mintha anyaszült meztelen lennék.
Amikor csak tehetem, szandiban járok, főleg a lapos talpúakat preferálom, mert azt is szeretem, hogy pöttöm vagyok.
Imádom lábujjgyűrűkkel, bokalánccal és kifogástalan pedikűrrel is fokozni az élményt, mint egy igazi exhib nyomi.
29
Alighanem igazad van. :))
Nem mutogatom. Azt a cipőt és azt a ruhát veszem fel, ami a 40 fokos hőségben elviselhető, tehát szandált vagy papucsot és rövid, könnyű anyagból készült szoknyát vagy ruhát. Próbáltam hosszú szoknyában is járni ilyen hőmérsékletben, de nagyon melegít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!