Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár egy pasi ilyenkor? Mit válaszoljak?
Teljesen mindegy, hogy hol, de írásban beszélgetek egy pasival. És nem is egyszer belefutottam már, hogy nem ír/írnak semmi olyat, amivel tovább gördülne a beszélgetés.
Jön egy "érdekes" vagy "hümm" vagy a kedvencem a smile.
Próbálok feldobni egy új témát, kérdezek esetleg...stb de továbbra sem változik a dolog. A fentebb említettek jönnek újra.
Ilyenkor el szoktam engedni magamban a dolgot, hisz mit erőltessem, ha láthatóan nem tudunk miről beszélni. Aztán eltelik pár óra vagy egy nap és még az illető engem tol le, hogy nem válaszolok. Mert h ő írt utoljára...
Egyszer leírtam, hogy az a gondom, hogy nem tudom folytatni a beszélgetést...stb és persze az illető megsértődött, így már ezt se merem elmondani.
A legnagyobb vicc, hogy ez nem egyszer előfordult.
(Volt h már én is nyomtam egy smile-t az övére, h na vajon mit csinál az illető, erre jött tőle még1)
Mit kéne tennem?
Csak ne írjak vissza? De bunkó meg nem akarok lenni
Ja azt kihagytam, h amíg a szex a téma, addig pörög az ujjuk...
Ezért tettem ebbe a kategóriába
Ez csak a szokásos: az emberek képtelenek egymással kommunikálni.
Ha nem nyitott a beszélgetésre akkor hagyd a fenébe.
Ilyesmit én is tapasztaltam, és hagytam is azokat, akik mondjuk érezhetően csak unalomból potyogtek a smiley-kat.
Szerencsére vannak olyanok, akikkel remekül megtalalom a közös hangot, szóval azt ajánlom Neked is, hogy érdektelen emberekre ne fecsérelj időt.
Beszélgess velem. De most komolyan!
Nem tudunk egymásról semmit, azt sem szimpatikusak vagyunk e kinézetre vagy sem, csak beszélgessünk, mintha ismerkednénk. Nem mondom nem hoznám szóba a szexet, de nem ez érdekelne az elején, hanem az hogy megtudjam a jellemed.
Éppen ezen érdeklődő magatartás miatt van volt nem egy kellemes beszélgető társam.
Sokuk ismerkedne, csak valóban nem tud kommunikálni. Nincs téma ami érdekelné, vagy nem érzi mi érdekelné a partnert. Itt már elveszett az egész beszélgetés, nem, hogy tovább lépés esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!