Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor akar tőlem valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor akar tőlem valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy srác találkoztunk párszor.Aztán történt valami az én hibám volt,és utána már nem keresett,bocsánatot kértem,de nem zavartam többet felfogtam,hogy ezt elrontottam.Aztán 2 hónap múlva felbukkant újra,jókat beszélgettünk,elmondta hogy tetszem neki,hiányzom.Megbeszéltük,hogy találkozunk egy buliba,ez egy hétfői nap volt,aztán nem is írt,majd szombaton a buliból írtam neki hogy nem jössz?Erre hogy nem tud jönni.Na de miért nem szólt?Később írt,hogy egy barátjával jönnek valakiért és akkor eljön.Jött is,olyan jó volt minden,jót beszélgettünk,fel akartam hívni magamhoz,de nem jött,hogy sietnie kell haza.Mikor haza ért még írt,úgy tűnt örült hogy látott.Na utána semmi,én írtam neki kedden,cuki,kedves volt minden.Na megfogadtam mostmár írjon ő,de úgy látom arra várhatok,mert azóta sem keresett.A tegnapi képemet ezerrel szivecskézte,de ennyi.Még is mit akar vagy nem akar tőlem?Jövőhéten taliznánk,de már nem vagyok benne biztos,hogy lesz ebből bármi is.Pasik segítsetek megéri még időt szakítani rá,irjak neki vagy hagyjam a francb?

2023. febr. 4. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van életee rendesen ugy nez ki. Lehet drogoznak csajoznak te egy lyuk lennél csak a többiből egyelore. Semmi nem köti hozzád csak az hogy fűzhető vagy. Egyelore nem állt rád csak te rá, talonban vagy, majd elovesz a fiokbol
2023. febr. 4. 08:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmm valahogy éreztem,én is hasonlóra gondoltam.De jó szórakozik velem egy jóval fiatalabb fiú,mit is vártam tőle?.
2023. febr. 4. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha felhivtad magadhoz és nemet mondott, akkor offos. Ez a csávó hulyit rendesen, kell neki a figyelmed de meg meg dugni sem akar. :D
2023. febr. 4. 09:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Lefeküdtünk már 2x is egymással,még a kezdetekkor.Én meg kis naiv még pozitívan értékeltem,hogy nem jött fel.
2023. febr. 4. 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Hány évesek vagytok?

Szerintem engedd el. Ha nagyon akar valamit, keres majd.

Egyébként nagyon ismerős a szitu, egy jóval fiatalabb fiúval nálam is lejátszódott hasonló eset. Konkrétan elfelejtette a talit, még jó, hogy ez előtte való napon kiderült és nem mentem el. Másik talit megbeszélni borzasztó nyögvenyelős volt, nem is volt annyira jó.

Most úgy vagyunk, hogy néha írunk, de én már nem várok tőle semmit. Kapcsolatban vagyunk kb haverilag.

2023. febr. 4. 09:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Én 30 éves vagyok ő meg 22.Tudom túl fiatal,de a korához képest úgy eltudunk beszélgetni,értelmes érett gondolkodású,másabb mint a többi vele hasonló korú fiú.
2023. febr. 4. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen sztorikat szinte minden nő ismeri. Nem közömbös iránta a pasi, de nem is kell neki eléggé, így berakja a fiókba, és amikor hébe-hóba kedve van, előszedi. Rohadt hosszan lehet húzni az egészet, ha a nő hagyja, mert a pasinak nem érdeke, hogy lelépjen/dobva legyen, és néha tesz bele némi energiát, hogy fennmaradjon azért a történet.
2023. febr. 4. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:
De ez mire jó?Nem értem a mai fiúkat,régen ilyen nem volt.Engem soha nem használtak ki,nekem ez újdonság.Mindig megmondta a pasi hogy mit akar és ha már nem akart semmit azt is szépen közölték.
2023. febr. 4. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmes az illetőnek, van kit mozdítani, amikor épp szüksége van rá, nem teljes nemtetszésről van szó.

Egyetértek, régen ez kevésbé volt jellemző, de pl. az elmúlt 5 évben annyi ilyet hallottam ismerősöktől, és én is megtapasztaltam, amikor egy pasi hol lelkes, hol nem, de a világ összes kincséért se vállalná fel, hogy nem akar rendesen ismerkedni, találkozgatni, csak néha. És jönnek az elfelejtések, a nevetséges kifogások, és még a nő van beállítva hülyének, ha tiszta vizet akar önteni a pohárba, hogy mi is van, ha bontani akarod vele, akkor meg úgymond nem hagyja. A nő részéről meg marad a bizonytalanság, sose lehet tudni, mikor találkozik valóban, az ilyen férfi bármikor eltűnhet, utána meg a legváratlanabb pillanatokban kerül elő ismét, amikor már azt hinnéd, soha.

2023. febr. 4. 10:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú,én ezt nem akarom.Nem fogom keresni az biztos.Ha meg ír majd,megmondom hogy nekem ez nem okés.
2023. febr. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!