Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek kinézetileg pontosabban viselet, öltözködés milyen pasik jönnek be?
Amit a masodik irt, az jon be alapvetoen, de a mostani parom stilusa telen inkabb olyan, mint egy rockere, oltozkodesre, borkabat meg acelbetes. Nyaron lazabban oltozik, kb mint barmelyik atlag fiatal srac. Amikor osszejottunk sok-sok eve, meg a haja is hosszu volt, azt azota levagta😄
Annyira az oltozkodes nem szamit sokat, amig alapvetoen tiszta, nem ezereves ruhakat hord valaki, amik passzolnak meretre, es a tobbi dolog rendben van, testszorzetek rendben tartva, ha osszessegeben apolt, rendezett hatast keltesz, akkor masodlagos, hogy egy atlag hetkoznap milyen stilusu ruhakat preferalsz.
Egy szimpla farmer-polo stilus is nezhet ki normalisan, meg nezhet ki ugy is, mintha valami bena apuka lennel 1985-bol.
Szívesen! Az én farkam is mindig kemény lesz tőle.
18L
Meglep, de ki tudtam verni rá.
Vicceltem.
Egyáltalán nem lep meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!