Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők elhiszik egymásnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elhiszik egymásnak a bókokat?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy a legszebb nőket is simán leszólják, majd a század annyira szép barátnőjüknek az elfogadásról papolnak. Micsoda képmutatás ez!

Ha egy lány barátnőm a Brad Pittet csúnyának tartaná, akkor biztosan nem hinném el neki, hogy engem szépnek lát. Sőt...

2023. febr. 3. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, én elhiszem azt amit kapok és azt is amit adok. És tudod mit? Baromira nem az számít, hogy igaz-e, és tényleg szívből azt hiszi-e, hogy csinos vagyok aznap, vagy szép-e a ruhám. Az a lényeg, hogy az a bók 2-3 órán át feldob.
2023. febr. 3. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
7%
Nem, ezek csak ilyen tiszteletkörök
2023. febr. 3. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Na, mar megint egy Brad Pitt manias, haver, az az alak mar fel labbal a sirban van.

Egyebkent igen, elhisszuk es en pl a baratnoimnek oszinten mondom, a szep noket meg nem huzom le, mert nem vagyok egy komplexusos hulye, a ronda noket meg szimplan nem kommentalom, mert paraszt sem vagyok, vagy ha egy baratnom csunya, akkor megtalalom rajta, ami szep es azt dicserem, pl ha csunya az arca, a haja attol meg lehet gyonyoru, stb.

2023. febr. 3. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Elhiszik, jobban mondva jól esik nekik.
2023. febr. 3. 15:40
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenkinek jön be Brad Pitt. Nem ő az objektív csúcs. Nincs objektív csúcs. Ezt kéne megérteni.
2023. febr. 3. 17:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy nem kellett volna példát hoznom :)

Arra a jelenségre céloztam, amikor egy szupermodellt leszól, utána meg megdicsér egy "földi halandót", aki ettől csak szarabbul érzi magát, tudván, hogy csak toszteletkort fut.

2023. febr. 3. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
De akár hozol példát, akár nem, csak azért, mert valaki színész vagy modell, nem jelenti azt, hogy mindenkinek tetszik.
2023. febr. 3. 20:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Így van, de nem is állítottam ilyet. Ettől függetlenül egy kirívóan szép embert azért a TÖBBSÉG kirívóan szépnek tart :)
2023. febr. 3. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:

De ezek az emberek csak objektíven *híresek*, nem objektíven *szépek*.

Szerintem a Bella Hadid ronda, UFO feje van. A 3-as metrón látok szebb lányokat. És nem tudom, a többség mit gondol róla.

2023. febr. 3. 20:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem kell híresnek lennie ahhoz, hogy bombázó legyen. Másképp mondva nem attól lesz bombázó, hogy híres.

De szerintem ezt a részét túltárgyaltuk.

2023. febr. 3. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!