Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál erre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak alakulóban van egy kapcsolat és mégis akar találkozni régi fiú ismerőseivel. Akik az elmondása szerint le vannak friend zonolva?

Friend zone -sal Szeptemberben találkoztak hosszú idő után. Ezzel az emberrel tali után ment egy kis dirty talk. Majd kis idő után el lett engedve a sztori. Ezután szeptember végén elkezdett velem ismerkedni a jelenlegi párom. Október 6-án jöttünk össze. Október 16án beszéltek chatten és felajanlotta neki hogy majd elugorhatnak együtt nyaralni. ( A dirty csávoval)

2023. jan. 31. 00:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Okt. 16an mar nem beszéltek flört formában. Láttam onnan. Kb 1 hónapja írt rá a baratnőmre újra. Barátnőm azt írta idézem. Nem szeretnék veled beszélgetni van párom szia
2023. jan. 31. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá, légy magabiztosabb, fordulj bizalommal felé.
2023. jan. 31. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
Szakítanék
2023. jan. 31. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Most miért zavarnak az októberi dolgok, ha most minden OK és boldog vagy?
2023. febr. 3. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Október óta baj van?? Beszélnek még?

Szerintem lehetnek egy embernek ismerősi, haveri viszonyai a múltjából, amiket fenntart kapcsolat mellett, az hogy milyen erkölcsi normával teszi ezt, nem a feléjük fennálló kapcsolat tényén fog múlni. Részemről ez akkor oké, ha nincs benne flört, szexualitás, ezzel kapcsolatos múltidézés. Nekem voltak ilyen ismertségeim, én magamról tudok nyilatkozni, hogy egyik felé se voltak romantikus érzéseim és szexuálisan teljesen semleges voltam feléjük, és bízom benne, hogy egy intelligens, nem ösztönlény férfi a másik oldalról is tarthat fent ilyen kapcsolatokat. Persze nem mindenki ilyen tökéletes erkölcsű és nem mindenki baráti alapon tartogatja a régi nőket/férfiakat. Nyaralni nem mennék el múltbéli kavarós pasival kettesben ha van párom, az messze too much. leírásod nem kifejezetten baráti beszélgetéseket vázoltál fel. Hát te tudod, h azóta hogy állnak :)

2023. febr. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!