Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matematikusok között tényleg sok a meleg?
Nem hiszem. Írígykedsz rájuk mi, hogy olyan jól vágják a matekot.:D Szerintem azért mondja rájuk mindenki, hogy sok a meleg köztük, mert már középiskolában egyfolytában azt hallotta a matekórán a többiek szájából, hogy: "Na már megint itt ez a b'zi" mármint a matektanár. A jellemző általánosítási mechanizmusokon áthaladva minden matematikus szakot végzett ember melegnek van kikiáltva.:)
Feltétel: rosszindulatú ember matematikusközelben.
Homomatek egyenlet: Matematikus + pistike azt gondolja róla, hogy meleg + elmondja minden félkegyelműnek, és azok úgyszintén(Ez egy exponenciális tag!) × rossindulat(Ez elég magas szám általában végtelenhez tart!) + általánosítás = Az összes matematikus meleg!!! DE VIGYÁZAT EZ MÉG CSAK EGY ÁLLÍTÁS, MÉG HÁTRA VAN A BIZONYÍTÁS!!! Örülnék, ha azt valaki megtenné helyettem, ugynis rá kellett jönnöm, hogy a matekban az állítás mindig nagyon könnyű, aztán a bizonyítás már jóval nehezebb, ezért én nem tudom leírni, csak az intuitív logika útján megfogalmazódó véleményemet: Nem hiszem hogy jelentős különbség lenne a matematikusok és a társadalom más tagjainak nemi beállítottsági arányában.
Most, hogy mondod...
Csak egyet ismerek, de az tényleg ratyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!