Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Matematikusok között tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Matematikusok között tényleg sok a meleg?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 00:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem :D Én 6 évig voltam körülvéve 22 matematikus fiúval és egy sem volt meleg :D
2010. okt. 4. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt még nem hallottam.
2010. okt. 4. 00:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Elsőnek: honnan tudod? Volt barátnőjük?
2010. okt. 4. 01:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Nos ennek az esélye 100:1 cukifiú.
2010. okt. 4. 01:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen :) Kettővel még én is jártam... Nem tudom, hol hallottad ezt, de szerintem egyáltalán nem igaz. Amúgy lány vagyok, még mielőtt vki írná, hogy biztos én is fiú matematikus vagyok :D
2010. okt. 4. 01:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Írígykedsz rájuk mi, hogy olyan jól vágják a matekot.:D Szerintem azért mondja rájuk mindenki, hogy sok a meleg köztük, mert már középiskolában egyfolytában azt hallotta a matekórán a többiek szájából, hogy: "Na már megint itt ez a b'zi" mármint a matektanár. A jellemző általánosítási mechanizmusokon áthaladva minden matematikus szakot végzett ember melegnek van kikiáltva.:)

Feltétel: rosszindulatú ember matematikusközelben.

Homomatek egyenlet: Matematikus + pistike azt gondolja róla, hogy meleg + elmondja minden félkegyelműnek, és azok úgyszintén(Ez egy exponenciális tag!) × rossindulat(Ez elég magas szám általában végtelenhez tart!) + általánosítás = Az összes matematikus meleg!!! DE VIGYÁZAT EZ MÉG CSAK EGY ÁLLÍTÁS, MÉG HÁTRA VAN A BIZONYÍTÁS!!! Örülnék, ha azt valaki megtenné helyettem, ugynis rá kellett jönnöm, hogy a matekban az állítás mindig nagyon könnyű, aztán a bizonyítás már jóval nehezebb, ezért én nem tudom leírni, csak az intuitív logika útján megfogalmazódó véleményemet: Nem hiszem hogy jelentős különbség lenne a matematikusok és a társadalom más tagjainak nemi beállítottsági arányában.

2010. okt. 4. 02:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy melegnek is lehet barátnője. Ritkán, de lehet (alibi).
2010. okt. 4. 08:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nincs összefüggésben.Nekem a legtöbb matek tanáromnak családja volt és gyereke(és nem a saját neméből volt a párja,hanem hetero volt).A párom is jó matekos és szivesen lett volna matematikus,mégis a lányokat imádja és a melegeket nem bírja.Honnan vetted ezt a h*lyeséget?
2010. okt. 4. 08:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Most, hogy mondod...

Csak egyet ismerek, de az tényleg ratyi.

2010. okt. 4. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Eddig az összes matektanárom a fiúkat szerette... Mind nő volt xD
2010. okt. 4. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!