Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat impotenciát?
Sziasztok!
Azt tudom hogyha valaki cigizik az impotenciát okozhat, de mennyi idő után? Vagy nem időhöz van kötve? Emberfüggő? Valamint a sok alkohol fogyasztása is okozhat impotenciát?
Köszi előre is!!
Tessék! Mindenre megkaptad a választ. :)
Szerintem meg egyik sem okoz impiséget. Csak ezzel akarják ijesztgetni a népet. :D
Tunderke es kerdezo:
Gondolom, ti csak arra az impotenciara gondoltok, hogy nem all fel a futykos. Az is impotencia, ha nincsenek eletkepes spermiumok az ondoban. A sok cigi hosszutavon megoli a kisfickokat, szal okozhat ipotenciat.
aki dohányzik, megkapja, amit érdemel.
szűz voltam, mikor lefeküdtem a mostani barátnőmmel, és már a kezdetektől azt mondogatta, hogy én mekkora istencsászár vagyok az ágyban. kezdetben nem hittem neki, nem tudtam hova tenni a dolgot. az viszont tény, hogy egyből járni akart velem, és az előző pasijai nem nagyon adtak az egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!