Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van szeretethiánya s miért?
nekem is:(
már nagyon hiányzik egy kapcsolat:S sose jön össze,pedig a külsőmre se panaszkodhatok...
16/L
nekem is:/lassan 18 éve
ugyan az mint az elöttem lévőknek:/most nagyon jól jönne egy barátnő ebben a nehéz időkben,rossz így egyedül átélni ezeket a dolgokat,amiken most megyek/ünk keresztül:/
F/17
Nekem egyre jobban fokozódik a szeretet-hiányom. 4 napja betöltöttem a 33-at, de még sosem volt barátnőm.
Szeretnék olyat találni, akinek tényleg nem csak "az" kell, hanem tiszta szívből szeret. Akinél biztos lehetek abban, hogy amikor ölel, engem ölel, amikor megcsókol, engem csókol meg, és nem valaki mást.
Ennyi idősen már rájön az ember arra is, hogy milyen kevés az igaz barát. De szerencsére ők valóban barátok, csak sajnos nagy a fizikai távolság köztünk, mindenkit másfelé sodort az élet. Sokszor tapasztaltam, és még tapasztalom is, hogy mennyi az olyan ember, aki csak kihasználja a másikat -nem kizárólag párkapcsolatra vonatkozóan-, de mint ember, érző lény, nem kellek neki, nem is számíthatok a segítségére.
Hogy milyen az igazi szeretet?
Ezt nálam mások jobban megfogalmazták, íme egy:
Egyre jobban úgy érzem,a "boldogság tényleg odaát van".
33/F
Pár kommenttel elöbbire, a boldogság nem csak lelki állapot. A boldogság egy kézzel fogható, létező biokémia folyamat, hormonok és egyebek összehangzata. Ezért keresni mindenki, mert ez az amitől jól érzi magát a bőrében, és ez az amitől kiegyensúlyozottnak érzi magát. A lelki oldala pedig, a valakihez tartozás, és a megbecsültség-keresés érzéséből fakad.
egy 21/f aki sajnos? megtanulta ezt a kettőt
(test és lélek)
külön választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!