Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt panaszkodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt panaszkodnak, hogy draga nekik a randizas meg a nok ugy altalaban, azok miert akarnak kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mit varnak egy kapcsolattol azok, akiknek mondjuk egy kave ara is megerolteto? Nem azokra gondolok, akik mindenfele ellenerveket gyartanak a meghivasra, hanem azokra, akiknek ez TENYLEG draga es nehezen fer bele mondjuk egy 1200 forintos kave x 2.

Mert egy kapcsolatban, akkor is, ha felesben fizettek, sok olyan program van altalaban, ami mondjuk nem 1200 forint, hanem 12.000 / fo.

Ok ezt hogy gondoljak? Mindig atmennek majd egymashoz aztan Netflix & chill es ebbol fog allni a dolog?

2023. jan. 27. 18:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%

Ugyan milyen párkapcsolat már az , ahol a nő elvárja, hogy a pasi finanszírozza a programokat? Ne fárasszuk már egymást! Átmegyünk ilyen kisebbségi felfogásba, hogy a hapsi virít, az asszony pucsít?

Nem azt a világot éljük, ahol a férfi akkor férfi, ha eltartja a nőt. Elárulom, hogy az a férfi párhuzamban legalább még egy nőt finanszíroz a farkának, főleg ha nyeregben érzi magát egy -két utód nemzése után.

Normális párok nem szórják a pénzt minden hétvégén. Kell a színház, koncert, mozi, de nem csak pénzes programok vannak a világon. Nem a szros kávéról van szó, van jó kávé 1200 alatt is. De nehogy már elvárja egy nő, hogy minden hétvégén szórjam az ezreseket, mert ahol nem csilingel a kassza, az neki már nem is szórakozás.

Máskülönben meg kíváncsi vagyok, hogy mi az a hétvégi program, ami 12000 per fő, és kizárólagos krediteket biztosít egy nő megtartásához, kedves kérdező?

2023. jan. 27. 23:47
 12/20 anonim ***** válasza:

11.nek

Az első randinál még érthető.

2023. jan. 28. 00:01
 13/20 anonim ***** válasza:
37%

11# Randiról volt szó, nem kapcsolatról.

Utóbbiban természetes hogy a nő is belead a programokba, de első randin?

Ugyan már.

Hát ezt kifogásolja a kérdező is. Akik nulla forintból akarnak randizni azok mit várnak a randitól? Kapcsolatot?

Mert az nem lesz belőle az biztos.

2023. jan. 28. 00:02
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy akinek nehéz kifizetni a randikon pár ezer forintot az már ne is randizzon? xd Milyen felfogás ez.
2023. jan. 28. 01:08
 15/20 A kérdező kommentje:

14 Nem, csak kivancsi vagyok, akinek NEHEZ kifizetni, az milyen kapcsolatot vizional, ha osszejonne valami. Eddig egy ember irta, hogy o inkabb nem randizik most emiatt.

Mert erted, ha mar egyutt vagytok legalabb 1-2 eve es valamiert megszorultok anyagilag, kitartotok, atveszelitek, ennyi. De az elejen hamar ellaposodhat a dolog.

11 Nyilvan nem minden hetvegere ertettem :DD De neha-neha csak elmennetek valami extrabb programra is.

2023. jan. 28. 01:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy meghív e a pasi egy sütire, az egy szűrő.

Ha nem teszi meg legkésőbb a második randin, akkor nem akar tőled semmit.

2023. jan. 28. 04:45
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

13.

A leírásban kapcsolatról van szó. Az a baja, hogy aki sajnál egy 1200-as kávét randin, az nem lesz képes kapcsolatra, ahol 12 ropi/fő egy program. Erre reflektáltam.

Akinek van egy átlagos fizetése, annak nem okoz gondot egy kávé süti kombó.De szerintem 10-ből 9 férfi állja is a számlát az első randin.Aki meg nem az ilyet találja meg a társkeresőn, az így járt.

Ez valahol olyan, mint amikor a férfi adja a bankot, hogy első, vagy második randin meghívja étterembe a nőt. Aztán a nő meg a végén megköszöni és már otthonról küld egy sms-t, hogy legyünk inkább barátok. A normálisabb nő nem megy el telizabálni magát potyára első randin, hanem leállítja a fószert és egy cukrászdába szervezi az első találkozást.

2023. jan. 28. 09:58
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

A kv méreg.

Egy olyan tudatmódositó, amit ti nem tudtok használni, sőt talán nem is tudjátok, hogy lehet, van aki tudja.

1200 forint bármilyen 2 kortyos italért, drága. Nem az ára miatt, hanem az istentelensége miatt. Nem azért melózok 40 percet, hogy megigyak egy finom izű mérget TELJESEN OK NÉLKÜL.

A kapcsolathoz nem kell pénz.

El megyek fizetős programra is, de egyszerűen a jó programok valahogy mindig teljesen ingyenesek. Amúgy nem nézem a pénzt. Akkor veszek, azt, amikor és amit, ahogy stb, akarom. Előző hónapban kb 200ért rendeltem nutellás palacsintát, mert ezt döntöttem.

De 200 forint egy KVért? Inkább levágom a kezemet. Nem hogy ennek a hatszorosát.

Hát kis babatojás, ha nem a kapcsolat a "programok vagy netflic and chill", akkkkor... , TAKARODJ MEDITÁLNIIIIII. Viccen kivül elég önismeret nulla lehetsz. Nem Fogok anyust, apust játszani. Ha már tudsz beszélni és még sem tudod mi az érték az életben, és hogy kell élni "programok" és "netflix and chill"-en kivül, akkor sztem ennek már kicsit késő, szóval neked kell helyre tenni, amit a szüleid leszartak.

2023. jan. 28. 10:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kavézóban elsősorban nem a kávét/teát fizeti meg hanem a helyszínt, ahol kellemes egyben semleges körülmények között találkozhat egy félidegen emberrel.
2023. jan. 28. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom dugni azért jó lenne, csak ne kelljen megeroltetni magukat
2023. nov. 1. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!