Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit szólnátok ha szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szólnátok ha szex végén homlok puszit adna a a csaj?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 16:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

“de elég beteg a szexet a családi témákkal keverni”

Teljesen egyetértek. Nem is én kevertem ide az anyás puszikat, hanem a 7-es válaszoló. Pont ennek szólt a hányós emoji….

2023. jan. 26. 17:00
 12/22 anonim ***** válasza:
12%

#11 nem értem mit nem értesz. Egy fiú ahogy felnő, kapja a homlok puszit az anyjától. Rengeteget, ez a szeretet jele. Amint felnő, nem kap már vagy szökő évente mert egyszerűen túl nőtte az anyját. Párkapcsolatban a nő alacsonyabb, benne van a férfiakban hogy ez a szeretet jele és mivel a homlokunkig érnek, adunk a párunknak. Senki másnak.

Ebben nincs semmi fura. De kapni csak az anyánktól kapunk azt is gyerekként. Nem tudom, te lehet kis növésű férfi vagy aki minden nap kap.

De hogy ebbe hogy keverted bele az apát, gőzös nincs . Na de ez nagyon beteg , nem is akarok ilyenekről beszélni . Pá

2023. jan. 26. 17:07
 13/22 anonim ***** válasza:
30%
Megkérném, hogy ilyet ne, ez túl...tabu!
2023. jan. 26. 17:08
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
Furcsa lenne, hacsak nem magasabb jóval, mint én. Alacsonyabb ember hogy teszi ezt meg? Ugrik egyet? Az már úgy kínos.
2023. jan. 26. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Remélem nem probléma, hogy nőként (24 éves vagyok) válaszolok, de a barátomat (26 éves) nem zavarja, amikor homlokon puszilom, igazából sehol se zavarja, mert kifejezetten szereti az ilyen apró, intim kis érintéseket adni és kapni is.
2023. jan. 26. 17:12
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Fel se merült bennem hogy ez gáz lehet. Szoktam a páromnak, miért is ne? És fekve nem kell ugrani, vagy lábujjhegyre állni :D

Tény hogy keveseknek adtam eddig, azt lehet érezni hogy kinek tetszik, kinek nem, Ő meg pont bújósabb tipus

2023. jan. 26. 17:21
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
engem zavarna, mert nálam is szülői jellegű gesztus a homlokra adott puszi.
2023. jan. 26. 17:52
 18/22 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Semmit,1 puszi a sok közül aranyos. Miért kell mindent ennyire túlbonyolítani basszátokmeg?
2023. jan. 26. 19:59
 19/22 anonim ***** válasza:
1#, vagyok. A 3-as ugyanazt irta, mint én. Miért lett ő fel, én lepontozva?
2023. jan. 27. 02:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

7#, 9#, 12#

Te hoztad fel a szülőséget. Miért hozza fel az apát? Mert te felhoztad az anyát. Konkrétan a 9# kommentedben saját magadat alázod szét.

Utána 12#nél rájöttél erre és egyből menekülsz, mintha rakéta lenne a seggedbe, olyan gyorsan.

Semmiféle alacsonyság nincs itt. Minden ember kap mindkét szülőjétől puszikat össze-vissza. Ahogy az ember igy szeret, a nő és férfi is. A te érzelmi fejletlenségedet villogtattad csak itt nagyon sokszinűen. És ezt tudod. És menekülsz a további beégéstől, mert nincs benned annyi, hogy "ja tényleg én irtam azt".

2023. jan. 27. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!