Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24N évesen sok lenne?

Figyelt kérdés
18 éves korom óta élek némi életet és a párom a 13. Akivel le feküdtem.
2023. jan. 26. 12:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
8. a 2 reális, de jobb ha összeszoksz valakivel, mert ott tudjátok mi a jó, az ilyen érzéketlen szex szar.
2023. jan. 26. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Szűz fiúk, akik nem kaphatnak meg senkit, de nagyon akarnának, vagy olyan lányok, akiknek nincs önbizalmuk szexelni több emberrel és nem is nagyon nyomulnak rájuk, pedig erre vágynának, nekik sok és k.urva vagy szerintük.

26 éves korom óta vagyok együtt a párommal és ő a 10. srác, akivel lefeküdtem, de csak orál vagy csak kézimunka volt még a 10 emberen kívül 4 sráccal, meg csókolóztam összesen legalább 50 emberrel. Sok? Lehet, de nem érdekel. Mit számít? Nem reklámozom, de a barátomnak pl elmondtam és ő jóval kevesebb nővel volt, mégsem zavarja, mert úgy van vele, hogy az előtte volt, nem számít. Egyértek :)

Én biztos nem fogom megcsalni ilyenek miatt, hogy jaj hát még alig szexeltem pár emberrel, vajon milyen lehet mással? Milyen lehet az egyéjszakás? Stb. Mert már megvoltak ezek és rég nem vágyom még csak flörtölésre sem.

2023. jan. 26. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
12 most még menő lehetsz aztán mikor szülői értekezleten lakógyűlésen, ismerős lagziján, csoportos utazáson, szakmai konferencián, színház büféjében stb meghallasz egy magad mögött egy susmorgást hogy "ezt a nőt többek közt én is levarrtam még x éve de pszt" akkor majd nem húzod ki magad mint Sz. Pista Krisztus neve napján
2023. jan. 26. 15:10
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Budapest valóban elég kis falu, biztos összefutok a szülőin mind a 9+4 férfival (ebből a 10. a mostani párom) :D Főleg, hogy ebből 6 az exeim, akiknek biztos nem úgy jutok eszébe, hogy csak levarrt. De szerintem ruháknak egy normális ember aki kellően érett is, méltósággal tudja viselni, hogy kiderül róla, hogy 15 éve volt egy egyéjszakás kalandja :D Huuu de nagy dolog Úristen elásom magam... Szerintem te nem tudsz olvasni és nem láttad, hogy az 50 srácot csókra írtam. Az meg semmit nem jelent, főleg, hogy a fele buliban volt, ezek a srácok nem emlékeznek az arcomra, az tuti.
2023. jan. 26. 15:14
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
A ruháknak szó nem tudom hogy került bele. Ez biztos megzavarja majd a szüzikét :D
2023. jan. 26. 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Van barki amugy, aki elszegyellne magat amiatt, mert valaki elmondja valakinek, hogy lefekudt vele? XD En ketto darab ferfivel fekudtem csak le, mert igy alakult, hogy ezekbol komoly, tobb eves kapcsolatok lettek, a tobbi randipartnerem meguntam, mielott lefekudtunk volna, ott csak csok volt, veluk is lefekudtem volna, de mindig kiderult roluk meg elotte valami kiabrandito🤷‍♀️

De azt nehezen tudom elkepzelni, hogy elszegyellnem magamat a fent vazolt helyzetben, na meg nem tudom, milyen korokben divat ez a pusmogas, nalunk az a divat, ha felismersz valakit, odamesz, koszonsz, beszeltek ket mondatot max, aztan majd mindenki privatban elmeseli a baratainak, honnan ismeri a masikat.

2023. jan. 26. 15:44
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Mind a hat exnek élete szerelme lehettél ja, túltolják majd a diszkréciót ahelyett hogy az új spanok előtt villogjanak.Te nem értesz a férfiakhoz pedig illene ekkora referenciával. A csókos szám szóba se került. Ismerem a gyk-női felhozatalát fele semmi extra szomszédlány másik fele olyan hogy kapásból nincs olyan nőismerőse az embernek akire később ugrana rá. Barátnőm előttem egy oligarcha nője volt vagy egy évtizedig. Azaz csak egy elődöm van de tekintve hogy milyen, hihető hogy van a lányban is potenciál a maga módján.
2023. jan. 26. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Jézusom 😂😂😂

Nem nyilván egyiknek sem vagyok élete szerelme, hiszen évek óta vége velük. De normális exeim vannak akik nem csinálnának olyat egy szülőin pl hogy haha nézd azt ott megdugtam. Hanem max nézd vele jártam egy évet még 15 éve. De tőlem mondhatják azt is, hogy jól levarrtak, hazudhatnak is, hogy napi szinten análoztunk meg mit tudom én, ez engem nem érdekel :D Mit számít? Szexelni nem szégyen egy nőnek sem. Akkor sem, ha nem a szerelmével teszi. Csak senkinek nem kellő lúzerek nézik le azt, akik élnek nemi életet. Aki szimplán csak nem egyéjszakás típus, az nem bántja azt, aki az, vagy volt két három ilyen kalandja fiatalon. Itt valami súlyos önbizalom hiányt érzek, különben nem szóltál volna be, hogy mindenki megtudja, mekkora rib anc vagyok :D Szerinted az emberek többsége csak egy emberrel volt együtt? Tudom rólad nem lehetne pletykálni mert anyuci látta utoljára a fütyköst gyerekkorodban... Hiába mondod hogy van nőd. A lényeg, hogy normális érett felnőtt ember nem szégyelli, hogy szexelt emberekkel a múltban, illetve lehet, a te haverjaid gyökerek, és olyanok, amit írtál, de azért vannak normális férfiak is.

2023. jan. 26. 15:54
 19/24 anonim ***** válasza:
10%
Te nem csak a szűz fiúkat szóltad le (én mondjuk büszke vagyok rá hogy a fenekem tekintetében az vagyok) hanem azokat a nőket is akik kevés pacákkal szűrték össze a levet merthogy ennek oka önbizalomhiány vagy hogy nem elég kapósak. Bezzeg te maga vagy a végzet asszonya mert ennyi meg annyi krapekkel csináltál ilyet vagy olyat. Le kell hozni téged a földre úgy látom
2023. jan. 26. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén remélem, hogy nem vagy ennyire buta, csak direkt rosszul értelmezed amit írok :D

Azok a nők, akik kevés férfival voltak ÉS szidják, rib.ancozzák azokat, akiknek nem csak 2 partnerük volt, azokkal valami nem okés. Leginkább az, hogy ők is vágynának több partnerre, meg hogy felszedjék őket buliban, de nem szokták, mert csúnyák, vagy szimplán nem mernek belemenni a szexbe, mert önbizalom hiányosak és ezért irigykednek arra, aki meg tudja tenni. De ha csak egyszerűen kevés partnere volt egy nőnek de nincs baja azzal, akinek volt 10, az teljesen rendben van. Neki nincs szüksége ribizni random embereket gyakorin.

Amúgy a kérdező fiatalabban több palival volt, mint én idősebben, mégis csak engem tartasz ribinek és csak nekem jósolod, hogy a "falu" ki fog beszélni, mert 20 évesen lefeküdtem valakivek szingliként :D

2023. jan. 26. 17:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!