Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérnétek el egy lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérnétek el egy lánytól a telefonszámát?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Elkérhetem a telefonszámod?
2023. jan. 26. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
10 eve nem kerte el senki a telefonszamomat, nem hivatalos ugyben😄 Manapsag mar nem telefonalgat az ember “idegenekkel”, meglepodnek, ha valaki telefonszamot kerne, azt gondolnam, valami odivatu arc.
2023. jan. 26. 11:53
 3/8 anonim válasza:
81%
#2 messaging appokról hallottál már? Viber, Whatsapp, stb? Mind telefonszámmal működik
2023. jan. 26. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

3 Igen, de ha a masiknak nincs, akkor cseszheted. A Vibert munka miatt hasznaltam egy darabig, utana toroltem, mert mindenki massal Messengeren tartom a kapcsolatot, nem szeretek 10 kulonbozo appot hasznalni, amik pont ugyanazt a funkciot latjak el.

Szoval ilyen esetben a “Felvehetlek Viberen?” egy jobb kerdes, mint siman a telefonszamot elkerni.

2023. jan. 26. 12:14
 5/8 anonim válasza:
83%
Ez te vagy, rajtad kívül még van 8 milliárd ember a földön:) aki nincs fent közösségi média platformokon, az ezeket az appokat használja
2023. jan. 26. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Magyarul, gondolom a magyarok többsége ért magyarul, persze ha vietnámba teszed ezt, akkor ne magyarul tedd.
2023. jan. 26. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Sziasztok

Nekem megadná valaki a telefonszámát személyes célzattal esetleg?

2023. jan. 26. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeretném elkérni az elérhetőségedet, hogy te is megkapd a céges e-maileket és tudjunk beszélgetni munkaügyben este kilenckor. 😇
2023. jan. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!