Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok.Ronda vagyok?35F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok.Ronda vagyok?35F

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 23. 20:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézel ki. Nekem az arckifejezéseddel sincs semmi bajom. Nem kedvelem, ha valaki vigyorog egyfolytában mint a vadalma.
2023. jan. 23. 20:17
 12/27 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta ocsmánynak tartom magam és képtelen vagyok a mosolyra.Ha tehetném, plasztikai sebészhez fordulnék.A hajam tényleg borzalmas, majd hagyom kinőni.A válaszok viszont nagyon megleptek.Nem ezt vártam.
2023. jan. 23. 20:21
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

12.

Figyu, egy aranylánc a nyakadba, kis szoli, virágmintás ing, kicsit keményebb-nyersebb stílus és lesz egy réteg, ahol szeretni fognak.

2023. jan. 23. 20:24
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell mosolyogni minden aron, de a szemoldokodet rancolod, ami persze altalaban onkenytelen, en is csinaltam regen stresszes helyzetekben, de le lehet szokni rola, ha tudatosan probalsz figyelni ra mindig, hogy ellazitsd az arcizmaid :) Esetleg napi 10 perc meditacio, meg ha hulyesegnek is tartod, en is annak tartottam, de jol esik.

Mert egyebkent semmi ocsmany nincs az arcodban.

2023. jan. 23. 20:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem,vannak nálad 100x rondábbak.A hajad meg az a vastag bajuszféleség tényleg nem jó.
2023. jan. 23. 20:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen oké a kinézeted :)
2023. jan. 23. 20:57
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen okésan nézel ki, semmi gond nincs veled. Tök jó adottságaid vannak.

Az arckifejezéseden tényleg látszik valami, talán fáradtság, unalom, ilyesmi.

Ha nem látod jóképűnek magad, akkor nincs önbizalmad, azon pedig a saját érdekedben mindenképp dolgozni kéne. Egyrészt hatással van a kisugárzásra, másrészt nem fogod elhinni másoknak, hogy kedvelnek.

2023. jan. 23. 21:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Tök jól nézel ki, cseppet sem vagy ronda... :)

40+n

2023. jan. 23. 21:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Önértékelési zavar. Nem a külsőd miatt. Amiatt, hogy képes vagy itt posztolni, ahelyett, hogy élnéd az életedet a valóságban.
2023. jan. 23. 21:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Soha nem tudtam mit kezdeni azokkal a nőkkel akik kedveltek.Ezek szerint nem kellett volna őket lekoptatnom.Azt hittem csak szánalomból haverkodnak.
2023. jan. 23. 21:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!