Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan gyanúsak az új párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan gyanúsak az új párom zaklatós esetei?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt még nem élünk együtt csak randizgatunk meg szervezünk közös programokat. Tavaly karácsony előtt nekem időpontom volt fogorvoshoz ès jött velem ő is, mert megbeszéltük, hogy onnét elmegyünk moziba. Sokat kellett vàrni mondta, hogy ő addig elmegy a Dm-be, mert kell neki valami. Én végeztem a fogorvosnàl találkoztunk utána ès elmesélte, hogy egy férfi az egyik kisutcában elkezdte fogdosni ès úgy kellett elszaladni. Ez már ott furcsa volt nekem, mert még akkor kezdett el sötétedni.

Két ünnep között meg elment a barátnőivel kimozdulni egyik este ès azt beszéltük meg, hogy utána jön hozzám. Haza is jött ès elmesélte, hogy egy férfi megfogta a karját ès beakarta húzni az autójába. Mondtam, hogy menjünk el a rendőrségre, de azt mondta, hogy nem tudna semmit mondani, mert sötét volt ès nem látott semmit.

A minap meg azzal jött, hogy haza felé egy férfi fizetni akart neki egy éjszakáért ès utána elkezdett erőszakosan közeledni ès alig tudott elszaladni.

Na itt már mondtam neki, hogy ilyen nincs, hogy valakit egy hónap alatt ennyi zaklató betalál. Na azóta természetesen megvan sértődve, hogy nem hiszek neki.

Csak nem értem, mi célból talál ki ilyet.

2023. jan. 23. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Valamilyen mentális zavar lehet.

Túl sok időt és energiát ne rakj ebbe.

Kattant a csaj.

2023. jan. 23. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Én hinnék neki, ha nagyon zaklatott, sír, remeg megvan rémülve, sőt még akkor is ha totál kikapcsolna, nem nagyon beszél, magába fordul, fél kimenni ilyesmik, inkább társaságban.

(Ha semmi ilyesmit nem észlelhető, akkor kezdenék el egy kicsit gyanakodni, de inkább hinnék és aggódnék).

2023. jan. 23. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Fantáziálgat, ez hozza lázba.
2023. jan. 23. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is csúszik a kuplung nem kicsit nàla...
2023. jan. 23. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Kihívóan öltözhet
2023. jan. 23. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy egyébként rendben van szellemileg? Egyéb furcsa dolokat nem vettél észre?
2023. jan. 23. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen csajom. Elmondása szerint bárhová ment őt nézték a pasik, meg követik autóval, meg cuppognak neki a piros lámpánál.

Közben meg semmi ilyen nem volt.

Ez ilyen "5 perc figyelem" meg középpontba kerülés kierőszakolása.

Ki is dobtam gyorsan. Elmebetegekkel semmi dolgom.

2023. jan. 23. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, ha konfliktusotok lesz hidd el téged is megvádol, hohy megerőszakoltad, megverted, stb.
2023. jan. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!