Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem hajlandóak behódolni a nőknek végre?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy mi vagyunk a racionálisabb faj, nem szítunk háborúkat farokméregetésből, sokkal jobban bánunk a pénzügyekkel, érzékenyebbek vagyunk a társadalmi témákra.

Garantálom, ha a férfiak lemondanának a hatalmi pozíciókról (mind a politikában, mind a magánéletben, párkapcsolatban) és átadnák nekünk az irányítást, 10 éven belül béke lenne mindenhol a bolygón, megszűnne az éhezés, a szegénység, maximum a betegségek maradnának, mert arra kevés 10 év, de rengeteg új kutatót nevelnénk ki és ezen a téren is sokkal gyorsabban menne minden.

Párkapcsolatban, randizásban is az a baj, hogy még mindig él ez az elavult nézet, hogy ti vagytok a dominánsak, szerintem sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek, ha a férfiak lennének a passzív fél. Mi nem fütyülnénk utánuk, nem fogdosnánk a seggüket, szimplán elhívnánk randizni normálisan, aki tetszik. Utána persze ti maradtok otthon a gyerekkel is, tekintve, hogy a mi karrierjeink sokkal fontosabbak. (Ti maximum fagyi árusok lennétek, vagy hasonló.)

2023. jan. 21. 23:52
1 2 3 4 5
 21/45 NTBS ***** válasza:
70%
Teljesen behódolunk. Többségünk már nem fél az elutasítástól, mert Alapjelenség. Egyre több férfi mos, fog, takarít, bevásárol a párja helyett. Nem Kölcsönösen, ahogy kellene.
2023. jan. 22. 06:31
 22/45 anonim ***** válasza:
24%

Kérdezőke, behódolunk, de nem az ilyen frusztrált, férfigyűlölő, leszbikus femináciknak.

Az életben nem találsz normális férfit evvel a felfogással.

Még a leg-liberálisabb antifidesz-fan is sikítva menekül a fajtád elől.

2023. jan. 22. 07:27
 23/45 anonim ***** válasza:
11%
Eddig szinte minden női uralkodó háborúzott. A Mosolygó Buddha is női miniszterelnökhöz köthető.
2023. jan. 22. 07:43
 24/45 anonim ***** válasza:
91%

22

Nem is talal,mert nem letezik

2023. jan. 22. 07:57
 25/45 anonim ***** válasza:
30%
Nem biztos, hogy incel írta ki a kérdést. Sok feminista van, aki tényleg ennyire gyűlöli a férfiakat.
2023. jan. 22. 08:38
 26/45 anonim ***** válasza:
81%

Az első mondatnál abbahagytam az olvasást.

Egy faj nő és férfi csak szólok.

2023. jan. 22. 09:24
 27/45 anonim válasza:
63%

Miért kell behódolni a férfinak? És milyen faj vagy te?

Tudomásom szerint a férfi és a nő egyenlő. Nem tekintek senkit sem, rabszolgának. Vannak tisztességes nők akik keményen megdolgoznak a munkájukért és nem ilyen buta kérdésekkel foglalkoznak.

Emberek vagyunk és nem lenne szabad nem szerint sem elnyomnunk egymást. A háborús cselekmények az ilyen primitív gondolkodás eredménye, mert el kell nyomni a masikat.

2023. jan. 22. 10:49
 28/45 anonim ***** válasza:
75%
A faj az ember de mindegy biosz 6. Osztaly
2023. jan. 22. 11:40
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

""ti tartsatok el amíg otthon maradunk a gyerekekkel! Nekem úgy tökéletes lenne."

Millió nő megtenné, de nektek kiherélésnek számít otthon maradni a saját gyereketekkel és vigyázni rá."

Én pont, hogy örülnék neki. Ezért nem értem miért lettem lepontozva.

F

2023. jan. 22. 13:45
 30/45 anonim ***** válasza:
23%
#29 mert olyanokat vársz el nőktől, amiket már rég megtesznek
2023. jan. 22. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!