Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÖLGYEK, ha férfiként elutasítod, szakemberként miért
őt keresed, és utána miért csodálkozol/sértődsz meg,
amikor nemet mond a felkérésre/segítségre?
Hasonlóan vagyok vele, mint a 10-es. Nem voltam még ilyen helyzetben, de nekem is kínos lenne egy ilyen helyzet, úgyhogy első körben én is mást választanék, ha tehetem. Ha viszont pl. falun lakok, vízvezeték-szerelőre van szükségem, és ő az egyetlen a környéken, akkor nem fogok csak azért sokkal messzebbről vízvezeték-szerelőt hívni, hogy elkerüljem. Vagy ha pl. képek/ismerősök beszámolója alapján az ő munkájával vagyok a leginkább megelégedve egy olyan szolgáltatásnál, ahol látszik a végeredmény, is akár inkább őt hívom ki, mint valakit, aki kontármunkát végezne.
2023. jan. 21. 19:52
Én pont fordított helyzetben voltam rendszeresen.
Van egy két dolog amihez értek,és ezt a közvetlen- közvetett ismeretségi körömben tudták is .
És amikor megkerestek hogy menjek el és csináljam meg ezt vagy azt , 10-ből 8 esetben volt egészen direkt, vagy kevésbé direkt,de félreérthetetlen jelzés hogy ... A munka mellett mást IS megtehetnék.
És ebből elegem lett , szépen befejeztem a maszekot,csináltam mást.
2023. jan. 21. 20:10
Talán mert szakembert más szempontok alapján választok, mint párt?🤔 Csak egy ötlet. Attól, hogy az egyikre nem felel meg, meg a másikban még lehet tökéletes. Nem sértődöm meg. Csodálkozni biztos csodálkoznék. Azon, hogy felnőtt emberként, miért viselkedik úgy, mint egy 4 éves. Ugyanakkor magamban hálás is lennék neki, hogy időben kiderült, mielőtt szakmunkát bíztam volna egy óvodásra.
2023. jan. 21. 20:28
Nem értem az összefüggést. Amikor nőként egy férfit, ahogy te érted, elutasitok, azért van, mert nem jó számomra szerelmi kapcsolatra. Egy szakemberhez, nem szerelmi kapcsolatért megyek..., miért ütközik ez a kettő??? Te hülye vagy? Mármint tudom, inkább azt kérdezem, hogy van fogalmad róla, hogy nagyon nagyon az vagy? Remélem igen. ://
2023. jan. 21. 20:55
Azért csodálkoznék, mert nincs oka elutasitani. Egy ember, aki pácienseket vesz fel, elutasit, mindenféle előzmény nélkül. Te nem csodálkoznál? Ja persze nem, mert hülye vagy, de ha csak nagyon hülye lennél, nem leirhatatlanul fogyatékos, akkor te is csodálkoznál, nem? Ja persze fingod sincs semmiről se. ://
2023. jan. 21. 20:56
Nem mindegy hogy konkrétan munka lett volna ez munkadíjért, vagy szívesség/segítség/ingyenmunka.
Mert ingyen munkàt ne vàrjon el senki olyantòl akit elküldött a fenébe, ez teljesen érthetö.
2023. jan. 21. 21:10
1. ha tucat szakmunka, akkor választok mást
2. ha jó a szakmájában, és bízok benne mint szakember, őt
3. ha olyan balhülye, hogy a sértettsége miatt elutasítja a munkát, így járt :D
2023. jan. 21. 21:17
Ingyen nyilván nem várnék tőle segítséget, de mint munkás, akit megfizetnék, illene a saját sértettsége miatt nem visszautasítani... totál dedó. Illene tudni a magánéletet kettéválasztani a munkától. Te sem örülnél neki, ha bevinnének pl. a sürgősségire, aztán az ügyeletes orvos ott hagyna meghalni, mert fasírtban vagy vele. Ha meg tudja normálisan indokolni, higgadtan, hogy "tele van a naptáram", oké.
2023. jan. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések: