Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges,hogy elvagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges,hogy elvagyok átkozva párkapcsolatok terén?

Figyelt kérdés

32F vagyok

Nem túlzok az utóbbi 8-10 évben,minden barátnőm akikkel szétmentünk az utánam következő pasival találta meg az örök boldogságot.

Az utánam következő pasival házasodtak meg,az utánam következő pasi jegyezte el,az utánam következő pasitól lett terhes.A következő pasival vettek házat közösen.

És nem igazán van kivétel kb olyan 8-10 év óta ez séma.Az a nő aki velem összejön én utánam a következő pasival találja meg az igazit.

Lehetséges,hogy elvagyok átkozva,ez a sorsom?

(olyan vagyok mint Amor,Cupido)

Aki velem összejön az utánam megtalálja az igaz szerelmet.

2023. jan. 21. 14:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az a "kabalapasi" című filmből?
2023. jan. 21. 14:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát barátom, velem is ugyanezek történnek, mindig, MINDIG!!!

🤝

3/21 anonim ***** válasza:
100%
😀😀😀
 4/21 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom,azt nem láttam.

De lehet ma megnézem

2023. jan. 21. 14:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Te biztos jó táptalaj vagy. Benned kirügyeznek, de virágozni már másoknál fognak. Te csak előkészítetted a terepet. :)
2023. jan. 21. 14:54
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
De veled hasonló korú vagy idősebb pasival jönnek össze nem? Azok meg inkább 3 hónap után vesznek egy gyűrűt csak, hogy végre maradjon mellettük valaki. Sok olyat hallottam már, hogy a csaj addig nem tartja komoly kapcsolatnak a dolgot amíg el nem jegyzik. 25 éves kortól már 1 év után (vagy annyi se) várják, hogy valaki gyűrűt húzzon az ujjukra.
2023. jan. 21. 14:54
 7/21 anonim ***** válasza:
2023. jan. 21. 14:56
 8/21 A kérdező kommentje:

6# változó

Legtöbbször korban hozzá közel állokkal.

Különben bagyon zavaró,mikor nézem a facebookon,hogy vele jártam 4 hónapig,most már lassan 5 éve házas 2.gyermeküket várják.

A másikkal 6 hónapig jártam, aztán látom az eljegyzési képeiket.

Szerintem az elmúlt 8-10 év alatt

13-15 nő én utánam megtalálta az igaz szerelmet

2023. jan. 21. 15:02
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Ez siman annyit jelent, hogy annyira szar volt veled, hogy az utanad kovetkezorol azt hittek a csajok, hogy egy fonyeremeny.
2023. jan. 21. 15:08
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaa azt nem tudtam, hogy ilyen semmis kis idők voltak ezek a kapcsolatok. Azt hittem évek.. Ez csak simán annyit jelent akkor, hogy nem találnak benned semmi olyat ami megfogja őket.
2023. jan. 21. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!