Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki csak örülhet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki csak örülhet, hogy valaki egyáltalán szóba áll vele?

Figyelt kérdés

Sose voltam sikeres a párkapcsolataimban, és most van egy barátom, de ő sem becsül engem. Másoknak meg valahogy olyan könnyen megy az, hogy egy jó párkapcsolatot találjon, míg nekem minden sokkal nehezebb.

Ráadásul úgy látom az emberek sosem értékeltek engem túlzottan, tehát ebből azt következtettem ki, hogy nem is érek semmit.

2023. jan. 20. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha ez segít, én is hasonló helyzetben vagyok ill. voltam, mert van párom, még ha olyan is, amilyen. Mindenki akivel kapcsolatba kerültem folyton azt éreztette, hogy én nem vagyok elég, én a "többiek" mögött kullogok, nyomi vagyok, volt aki még be is szólt, hogy "most te is egy kicsit jó nőnek érezhetted magad". Nem tudom, mi lehet a gond velem, én nem érzem magam kifejezetten rondának, sőt. De instamodell kategória sem vagyok. De soha senkitől nem éreztem azt, hogy most velem úgy érezné, hogy megütötte a főnyereményt, inkább egy ilyen, ha nincs ló jó lesz ez a számár is hozzáállást. És amúgy a mostani párom is így áll hozzám.
2023. jan. 20. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

ha nem értékel, hagyd ott. Nem jó egy olyan kapcsolatban élni, ahol alárendelt vagy. (hagyjuk most azokat az eseteket, ahol konkrétan erre van igény)

S bár nem ismerlek, nem hiszem hogy bármi gond lenne veled!

Kérdésedre meg igen van olyan, aki örülhet hogy ha szóba áll vele bárki is. Ide sorolom a pedofilokat, és azokat az embereket, akik képesek így semmiben nézni a másikat. Te viszont nagyon más kategória vagy. Lehet csak épp nem neked való a társaság.

2023. jan. 20. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Van olyan, de ezek altalaban nem azok az emberek akik toxikus vagy bantalmazo kapcsolatok aldozatai lettek. (Te nem irtad, hogy ilyesmirol van szo, a baratod szimplan szarik rad, ha jol ertem.)
2023. jan. 20. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolai koliban annyira semmibe voltam véve, hogy még csak meg sem szívattak (!!!) a gólyaavatón.
2023. jan. 20. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Természetesen van, de általában azok az emberek, akik sokat képzelnek magukról, miközben minden téren nullák. Olyan szinten, hogy számukra egy fogkefe is befektetés és egy rántotta elkészítése is kifog rajtuk,mindeközben rondák, igénytelenek és agresszívak.

Nyilván ha rád ezek közül egyik sem jellemző, akkor rosszul választasz. Fejlődnöd kéne valószínűleg ön, - és emberismeret terén.

2023. jan. 20. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is így gondoltam csak fiúba, aztán nagyot fordult a világ,kíváncsi lennék rátok,azt tudni kell hogy nincs csúnya nő, valakinek tetszeni fogsz és odaáig lesz érted.
2023. jan. 20. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

4

Nálunk egyetemi gólyaavatón volt egy mindenki vegye le a melltartóját játék, és ki kellett találni, hogy melyik kié. Nekem fürdőruhám volt, nyakban összekötős, egész nap láthatta mindenki, tehát elvileg az elsők között kellett volna tudniuk, de annyira átnézett rajtam mindenki, hogy amikor már csak az volt az utolsó, még akkor se tudták kitalálni, hogy az enyém...

2023. jan. 20. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ln is ilyen vagyok.
2023. jan. 21. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!