Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire veszed figyelembe az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszed figyelembe az itt adott válaszokat?

Figyelt kérdés
Mikor kiirsz egy kérdést a problémáról vagy segítséget kérsz, mennyire veszed alapul a döntésnél h itt mit írtak?
2023. jan. 20. 13:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy egy olyan orszagban elunk ahol az embereknek több mint a fele boldogtalan amirol a rendszer tehet .. ha csak fele olyan jó lenne az orszagunk mint egy osztrak vagy nemet sokkal kisebb tarsadalmi resek lennenek.. nincs polgár szint , csak szegények ,kozep reteg, es a gazdagok.
2023. jan. 20. 14:28
 22/25 anonim ***** válasza:
23%

20.

Na, ezért is értelmetlen, többek között.

A személyeskedő bunkóságod pedig még mindig teljesen indokolatlan.

2023. jan. 20. 14:29
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

Na igen, az is az egyik probléma az oldallal, hogy feltesz a kérdező egy kérdést, és ketten vagy többen "elviszik a válaszokat" egy teljesen másik irányba. Megkezdődik a személyeskedés ahol két vagy több ember elkezdi szidalmazni egymást és teljesen másról beszélnek, mint amiről az eredeti kérdés szólt.

Ebben a kérdésben sem volt szó a pontozásról! A válaszok tartalmának a megfogadásáról (érdemes vagy sem) kérdezett a kérdező.

2023. jan. 20. 14:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem sok kérdést írtam ki párkapcsolati témában, az is inkább általános kérdés, nem személyes.

Szerintem a többség igyekszik segíteni, és ennek megfelelően ír választ. Más kérdés, hogy ez a válasz tetszik-e. Sokszor pont annak van igaza, akinek a válasza a legkevésbé tetszik. De alapvetően egy normálisan kiírt kérdésre én eddig normális válaszokat kaptam.

2023. jan. 20. 15:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Én csak Balázska meg Shrek válaszait nem veszem figyelembe.
2023. jan. 20. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!