Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos,hogy a barátnőm ki van rám akadva,mert tartom az
exemmel a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Szoktunk találkozni, beszélgetni,kávézni.
Volt egy közös kutyánk (Töpi)
az most az exemnél van,de őt is elszoktam vinni sétáltatni.
Én nem jöttem volna veled össze. Ha tudott róla és elfogadott így, akkor nem jogos a kiakadasa,de ha az után említetted neki, hogy osszejottetek, akkor jogosan zavarja. Én pont ezért mindig rakerdezek, hogy mi a srác véleménye az ellenkező nemű baratokrol. Akivel egyezik a véleményünk, azzal folytatom az ismerkedést.
2023. jan. 20. 13:04
22/61 anonim válasza:
Vannak emberek akik kötődnek a kutyákhoz, nem csak biodíszlet
2023. jan. 20. 13:06
23/61 anonim válasza:
"Vannak emberek akik kötődnek a kutyákhoz, nem csak biodíszlet"
A jog ezt abszolút leszarja.
2023. jan. 20. 13:07
24/61 A kérdező kommentje:
Nekem van több női barátom is,nemcsak az exem.És én is elfogadnám,ha az exemnek lenne férfi barátai.
Nem tudom ezzel mi lehet a probléma?
Nem akarok minden szembejövő nőt megkufircolni.
2023. jan. 20. 13:07
25/61 anonim válasza:
Nem értem hogy jön ide a jog?
2023. jan. 20. 13:08
26/61 anonim válasza:
Úgy, hogy a kérdező a kutya miatt hisztizett, hogy ezt hogy teheti meg a barátnője és hogy a gyerekkel is ezt tenni.
Úgy teheti meg, hogy ha chip alapján hozzá tartozik a kutya, azt csinál vele, amit akar és semmi köze az ebnek ahhoz, akivel a gazdája korábban egy háztartásban élt. Közös gyereknél a gyerek nem a tulajdonod és jogod van látogatni alapesetben, ha pedig megfosztanak ettől a jogtól, lépéseket tenni az ügyben. Ilyen k*rva egyszerű.
2023. jan. 20. 13:14
27/61 anonim válasza:
Töpike helyében én legközelebb jól bokánharapnálak.
2023. jan. 20. 13:17
28/61 anonim válasza:
Közös gyereknél evidens, ha a gyerekedet meglátogatod, és emiatt beszélsz a gyerek anyjával a gyerekek ügyében, ez normális. De hogy a kutya miatt miért kell találkozgatni, azt nem értem. Neked nem kellene ilyen felfogással barátnő sem.
2023. jan. 20. 13:31
29/61 anonim válasza:
Bár nem értem, ha az exszel ilyen jól kijössz, meg csodálatos meg minden, akkor miért nem vagy vele? Barátnődről egy jó szót nem írtál eddig. Olyan, mint akinek csak a barátnő egy pótlék, bár én össze se jöttem volna veled. Nem hiszek az exek közötti barátságban.
2023. jan. 20. 13:33
30/61 anonim válasza:
Ahogy a gyereknél is szoktam mondani: ha annyira fontos lenne az a kutya, tisztelnéd a gazdáját. Ha annyira fosnál amiatt, hogy nem látod többet, nem a tartalékos ringyódat szórakoztatnád, hanem szereznél igazi barátokat, akiket a párod is kedvel és a jeleneddel/jövőddel foglalkoznál csontvázak tárolása helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!