Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Teljesen elvagyok szigetelődve mindenfele emberi kapcsolattól mar jo par eve. Van ket baratom akikkel csetelgetek, regi ismerosok es ennyi. De ok messze laknak szoval eselytelen, hogy veluk toltsek egy estet. Szuleim soha nem torodtek velem, ahogy tesoim se.

Home officeban dolgozom, de alapbol sem vagyok az a kommunikativ egyen.

Eleg hányatott volt a gyerekkorom, rengeteg traumat cipelek a hatamon, pszichologushoz is jartam eveken at, ami annyit segitett, hogy legalabb belemertem vagni uj dolgokba, de ezenkivul mast nem adott.

Szoval van egy parkapcsoaltom ami sajnos tisztán latom, hogy beteg… olyasmi a srac mint az apam volt. Eleinte eloadta magat amig beleszerettem aztan pedig teljesen leépített. Undorítóan beszelt velem, uvoltozott lelkileg kicsinalt. En egy nagyon erzekeny lany voltam a csaladi torteneteim miatt, szeretni is nagyon tudok, ragaszkodoan, na ezt a srac ugy tiporta ahogy csak erte, degradalt uvoltozott mocskolodott velem es nagyon döbbenetes az egesz mert kozben meg egy tanult emebr, felneznek ra a szakmaban es nagyravagyo. Szoval ambivalens az fix. En mar teljesen kiszerettem belole az elmult ket ev alatt mert naponta játszadozott velem hol szeret hol egy utcasarki vagyok. Ma mar hidegehagy az egesz ember. De nem tudom kitenni az utcara. Nem tudom megmodnani miert egyszeruen nem megy. Nincs senkim az eletben, lehet felek hogy nem kellenek masnak? Vagy csak azert mert akkor egyedul maradok? Vagy mert senki nem tamogatna? Gyulolom ha hazajon a munkabol, idegesit, mert most epp martir szerepet tolt be hogy erzi nem szeretem ugy.de ha picit is elcsábulnék kb azonnal felebreszt csipkerozsikabol a folyamatos kotekedesevek vagy a hidegsegevel.

Megmondom oszinten kicsit felek is tole, volt hogy fenyegetozott hogy o ongyilkos lesz es hasonlok…sose volt meg ennyire elmebeteg pasim mint a mostani, tenyleg dobbentes hogy kozben mi a munkaja..barmit kinezek mar belole mert egy erkolcstelen alak.

Hogy dobjam ki? Volt valaki ilyen helyzetben ? Azt is gyanitom amitt is vagyok keptelen kidobni, mert otthon ezt lattam, anyam is turte apamat.. de en nem akarok ezzel az emberrel egyutt lenni. Tudom nevetsegesen hangzik, hogy csak annyi kellene, hogy szakitok es kesz, de mar ezrerszer probaltam szakitani vele es nem fogja fel nem megy el, addig beszel konyorog igerget, hogy elfaradok az agyam lezsibbad es mar hagyom az egeszet a francbs..

2023. jan. 19. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ebből a kapcsolatból sürgősen ki kell lépned mert teljesen tönkre fog tenni érzelmileg!
2023. jan. 19. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakítasz vele és kész. Ha meg öngyilkossággal fenyeget, akkor tegye, bár megtenni valószínű úgyse fogja.
2023. jan. 19. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tied a lakas, pateroltasd ki a rendorseggel. Elmondod nekik, hogy szakitottal a paroddal, de nem hajlando elmenni, fenyegetozik es felsz tole, ki fog menni ket ember, akik szepen motivaljak a parodat az osszecuccolasra es megvarjak, amig elmegy. Utana zarcsere azonnal.

Albi eseten lehet bonyolultabb, bar ott a foberlo esetleg segithet, ha jo fej.

Ha az ove a lakas, akkor viszont valamit ki kell talalnod.

2023. jan. 19. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem maradsz egyedül, mert egy rakás hasonló csendes magányos fickó van, és nem is értem hogy birtad eddig egy ilyen idiótával?! Becsüld magad végre!! Rakd ki menjen amerre lát.
2023. jan. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!