Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyen megy neked a pártalálá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen megy neked a pártalálás, vagy örülsz ha évek alatt találsz valakit?

Figyelt kérdés
Melyik típusba tartozol?
2023. jan. 16. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

2.

Alig van normális komoly hű helyes pasi.

Évekbe telik mire végre egy. Tehát választani sincs miből. Örülök ha csak egyet találok.

2023. jan. 17. 05:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 5 év az átlag azt vettem észre.

Ha van valakim akkor utána kb. 5 évig tutira nincs...szóval nehezen.

2023. jan. 17. 06:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen, mert már a B oldal forog, és nem kifejezetten az a krapek vagyok, aki a hasonló korú nők álma. Nincs vagyonkám, pecókám, csilli-villi buflák autóm.

Akiket könnyedén fel tudok szedni, azok zűrös kapcsolatban élnek, vagy iskolázatlan unintelligens nők és emellett nem is szépek. Velük annyi a probléma, hogy a szexért nem éri meg belebonyolódni.

2023. jan. 17. 07:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Hátrányos helyzetű vagyok, sosem lesz párom az biztos vagy nem lesz tartós kapcsolatom.

Már rég elfogadtam hogy ilyen az életem.

2023. jan. 17. 08:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Túl könnyen megy.

N

2023. jan. 17. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:
81%

13. Osztom a véleményed! Még annyi, hogy sehol sincs leírva hogy mindenki megtalálja az élete végéig tartó szerelmet. Lehet várni, de az idő elröpoen. Aki még fiatal, az ne higyje hoz az sokáig fog tartani.

Egyébként 40 felett leginkább már csak elvált, brutál zűrös nőket talál az ember. Ha még az iskola és az intelligencia is fontos, felejtős is a dolog. Aki meg 40 felett szingli, az meg nem véletlenül az. Extrém elvárások.

2023. jan. 17. 08:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy szingli időszak két évtől kezdődik, úgyhogy ja, nehezen találok párt :D
2023. jan. 17. 08:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
4 éve egyedül, szerinted?:D
2023. jan. 17. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!