Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért jelölt be, hogy több ismerőse legyen neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiúakivel már nagyon rég óta ismerjük egymást, de mégcsak köszönő viszonyba se vagyunk, tehát csak látásból ismerjük egymást. Most bejelölt egy közösségi oldalon, de nem értem, hogy minek. Én arra gondolok, hogy csak ézért, hogy több ismerőse legyen. Ti mit gondoltok?2010. okt. 3. 10:22
1/7 anonim válasza:
Most azonnal írj neki egy üzenetet, hogy megtudd, miért tette ezt a galád dolgot!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés!
2010. okt. 3. 10:30
4/7 anonim válasza:
Micsoda gondok vannak. Szerinted? Ha majd ír, akkor meg akar ismerni vagy lefektetni. Ha meg nem, akkor létszámnövekedésre, tartalékra kellesz. Az a baj, hogy ma 23 év alatt minden ember csak és kizárólag az interneten él.
5/7 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de ez mindennapos jelenség. Igen, azért hogy több ismerőse legyen. Mit gondolsz, miért van mindenkinek kb. 300 ismerőse manapság? Te ezt elis hiszed?
Mondjuk manapság, ha normálisan használod, és van 80 ismerősöd, akkor meg lehúznak a hátad mögött, hogy antiszoc vagy
6/7 A kérdező kommentje:
Aha igen én is pont így gondolom, nekem alig van valamennyi, másoknak meg van 200-300
2010. okt. 3. 12:29
7/7 anonim válasza:
aha nalátod :D semmi, hülye trendiség. Szeritem igazolj vissza nyugodtan, nem kell ebből nagyobb kérdést csinálni. Mi, pasik mindig minden nőnek visszaigazolunk automatikusan, a többi ismeretlentől meg megkérdezzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!