Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 45 év körüli nők, mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 év körüli nők, mit szólnátok egy 35 év körüli férfihez, aki azt mondaná, hogy elege van a nőkből, és csak szexre kellesz neki?

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 16:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nocsak, ennyire nem bírjátok elviselni a kritikát, hogy egyből nőgyűlölő leszek, ha kritizálni merészelek? Nos, pont ezért van elegem a nőkből, undorító nárcisztikus gyökerek. Hányok tőletek.
2023. jan. 9. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11. Ő hát máris megkívántuk veled a szexet, hol lehet veled még ma szexelni egyet sürgősen???
2023. jan. 9. 17:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 igen gyere dugjunk,te férfiállat!
2023. jan. 9. 17:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyognék rajta, majd sok sikert kívánnék neki egy ilyen nő megtalálásához, mert engem nem érdekel a lehetőség.
2023. jan. 9. 17:40
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Ki bújt a szög a zsákból na. Csak a szokásos, már kissé uncsi lemez. Lapozzunk.
2023. jan. 9. 17:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nos, pont ezért van elegem a nőkből, undorító nárcisztikus gyökerek. Hányok tőletek."

Sziaa🙋‍♀️

2023. jan. 9. 17:47
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Várjál vizualizálom.

Szóval kiosztod a csajt hogy csak szexre lesz jó, mert amúgy eleged van belőle, de valami olyan okból, amiről nem konkrétan ő tehet mint személy. Vagyis de, azzal hogy létezik és nőnek született. Aztán a nő elküld a pitsába, és úgyszint felháborodsz, habos szájjal hőzöngsz. Mond te épelméjű vagy?

2023. jan. 9. 17:52
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

"ha kritizálni merészelek?"

A kérdésed melyik része a kritika? Én csak fröcsögést láttam.

2023. jan. 9. 18:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondhatná, sosem érdekelt szexkapcsolat.
2023. jan. 9. 18:23
 20/22 anonim ***** válasza:
85%
Én "csak" 42 vagyok, 31 éves férjjel. Szóval kb hasonló a helyzet mint a leírt 35-45. A különbség az hogy a férjem nem egy ilyen kis sz.r, megkeseredett idióta, akit bárki elhajtana a belőle áradó gyűlölettől és nyomortól, akárhogy néz ki és akármilyen fiatal. Mert az ennyire kiégett, üres, lelketlen roncs még szexre se jó, nem tud olyat adni ami egy órára is feldobná az embert. Semmit se tud adni az ilyen.
2023. jan. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!