Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőket gyakran zaklatják öregedő pasik, akiknek az a téveszméjük, hogy "Engem mindenki 10 évvel fiatalabbnak hisz" ?
Miközben egyáltalán nem néz ki fiatalabbnak. Te látod rajta a korát, és nem érted mi a franc baja van és miért nem a vele egykorú Marika nénit hívja randizni.
Ennek a magát fiatalabbnak gondoló tévedésnek mi lehet az oka?
Nem azokra a pasikra gondolok akik pontosan tudatában vannak a koruknak, csak azért bepróbálkozik próba-szerencse alapon hanem akin tényleg látszik hogy lesokkolja, hogy te miért nézed annyi évesnek amennyi ő valójában???
Ezekkel a téveszmés pasikkal mi a gond?
Mi ez a "de én 10 évvel fiatalabbnak nézek ki" téveszme? Ez miért van? Miért hisz ezt?
Igen, mondjuk én az 50-es korosztályra gondoltam.
Sokan érzik fittnek magukat, a libidójuk is magas lehet még, ezért fel sem merül bennük, hogy őket már "temetni kellene" (persze nem is kell).
Ebben a korban azért is szokott lenne némi képzavar, mert a nőknél 50 évesen jön a klimax, a libidó inkább visszaesik, a velük egykorú férfiak meg ilyenkor akarják még bizonyítani, hogy őket sem kell még leírni (kapuzárási pánik). Ezért sem mennek a "velük egykorú duci nénikhez".
Valamiért a természet 50-60 éves kor között eléggé kiszúrt mindkét nemmel.
Ha 20-ból vagy 50-ből 1 fiatal nőnek bejön és lesz köztük valami az számára már siker. Nem azt nézi, hogy a másik 19 vagy 49 elutasította.
Egyébként neked valami attól válik zaklatássá, hogy olyan ember próbálkozik nálad, aki nem tetszik neked? A törvény nem ilyen szubjektív szerencsére, hogyha egy jóképű korodbeli próbálkozik nálad, az nem zaklatás, de ha egy öreg ronda, akkor az zaklatás.
11.
Na, már erre is van kifejezés? Kicsit nagyon nincs életük az amcsi kollégáknak.
Mindig ez a fazon ugrik be erről: https://www.youtube.com/watch?v=_T4y1TJkz3c
Na meg az öreg Faludy, de neki össze is jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!