Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Elégedettek vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elégedettek vagytok a magyar pasikkal? Milyen a felhozatal mostanság?

Figyelt kérdés
F/32
2023. jan. 4. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10: hol "kint"? Vagy te a világ összes országát megjártad?
2023. jan. 4. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
11 hagyjuk 🤦🏻‍♀️
2023. jan. 4. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon le vannak lakva, pocakosak és foghíjasak.
2023. jan. 4. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

kevés a jóképű, ők vagy agglegények, vagy foglaltak.

a legtöbb pasi nyúzott, 30 felett elhízott és/vagy kopasz(odik). És akkor a belső szegényes tulajdonságokról még nem is beszéltünk.

szóval gyatra.

2023. jan. 4. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mondjuk leginkább a saját kis pesti, libsi buborékomban mozgok, így rengeteg értelmes, jófej férfi van az ismerettségi körömben. Nyilván látom a sok buta tahót is magam körül, de nem izgat, mert már egy pár éve eljutottam oda, hogy megszoksz vagy megszöksz. Hát én megszoktam. Hozzám hasonló emberekkel veszem körbe magam, a többit meg max annyira tartom érdekesnek, mint egy furcsa állatfajt amit meg lehet figyelni. Igazából olyan ez az ország és benne az emberek, mint valami abszurd szatíra, bizonyos szempontból egyedülálló lehetőség hogy itt és most élhetek, mert "itt kell lenned, hogy elhidd".
2023. jan. 4. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet változik ez 10 év múlva amikor a mostani metroszexualis pasik lesznek negyvenesek akik többet nézegetek magukat a tükörben mint a nők. De akkor még a nők majd a hiányos belső tulajdonsagok miatt fogunk sirdogalni mert mai narcisztikus férfiakbol milyen érett férfiak lesznek?
2023. jan. 5. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Nekem a fiatalabbak hozzáállása gyakran szimpatikusabb, mint az idősebb korosztályé. Legalább nem érzik úgy, hogy leesik a farkuk, ha fel kell takarítani vagy meg kell főzni egy ebédet. A nárcizmus meg pszichés betegség, az nem attól függ, hogy ki melyik generációhoz tartozik.
2023. jan. 5. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!