Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg szeretnék csókolni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szeretnék csókolni egy lányt. Hogyan vegyem rá?

Figyelt kérdés
Dolgozik az apám cégénél egy fiatal lány, akinek gyönyörű ajkai vannak. Gondosan ápolja is. Már egy hete szeretném megcsókolni párszor, hogy kipróbáljam milyen. Hogy lehetne rávenni?

2023. jan. 2. 01:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk fiatal lányként én úgy örülnék, ha nyugibam végezhetném a munkámat és haladhatnék a kis életemmel anélkül, hogy még a munkahelyemen is az ilyen gyászhuszárok zaklatásával kelljen foglalkoznom, de hát c'est la vie.
2023. jan. 2. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
*nyugiban
2023. jan. 2. 12:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma megkérdeztem.

Nevetett és azt kérdezte mit adok cserébe neki. Mondtam hogy nem megvenni akarom a csókját, hanem örömből szeretném megkapni.

Erre azt mondta hogy csókot nem kapok, max adhatok neki egy puszit, az arcára, és mutatta hogy hova.

Tök örültem neki, adtam puszit neki - finom selymes volt az arca, és kicsit hűvös, mert épp előtte jött be kintről.

Utána azt mondta mosolygva hogy tiszta lökött vagyok, és ő is adott egy puszit az arcomra, és elküldött a dolgomra.

Tök örültem. Nagyon jó volt...

2023. jan. 3. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!